Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Mappa Mundia Expo Mini Zoo Dierentuin Den Haag Grotten

Ontdek de Avonturen van deze Zomervakantie!

Beleef een Avontuurlijke Zomervakantie bij Avonturia de Vogelkelder!

Avonturia de Vogelkelder biedt deze zomervakantie een onvergetelijke reis vol avontuurlijke activiteiten voor jong en oud. De zomervakantie is de perfecte tijd om samen met je gezin op avontuur te gaan en Avonturia de Vogelkelder is dé plek waar avontuur en plezier samenkomen.

Maak je zomervakantie extra bijzonder met de geweldige Vakantie Acties bij Avonturia de Vogelkelder! Onze Vakantie Acties zijn geldig vanaf Zaterdag 8 Juli tot en met Zondag 3 September 2023

Van de avontuurlijke ontdekkingstocht door Mappa Mundia tot de adembenemende Grote Mappa Mundia Show, er is voor ieder wat wils. Vergeet ook niet te genieten van een heerlijk Kindermenu in Avonturia’s Kitchen, nu met een Gratis speurtocht. En voor de avontuurlijke ontdekkers is er de mogelijkheid om een Lavabol te kraken.

Maak van je zomervakantie een onvergetelijk avontuur met de zomervakantie activiteiten bij Avonturia de Vogelkelder in Den Haag!

Mappa Mundia: Een Betoverende Ontdekkingstocht

Stap binnen in Mappa Mundia, waar fantasie en werkelijkheid samenkomen in een betoverende omgeving. Tijdens deze unieke ontdekkingstocht word je meegenomen langs een mysterieuze grottenstelsel en kun je zelf een archeologische opgraving doen. Bezoek tijdens je reis de druipsteengrotten, avonturenboom en ontmoet onze Zoopies.

Stap binnen in de betoverende wereld van Mappa Mundia, waar fantasie en werkelijkheid samenkomen. Ontdek mysterieuze grotten, doe een archeologische opgraving en ontmoet onze Zoopies. Durf jij dit avontuur aan te gaan? Reserveren is niet nodig

Uiteindelijk beland je bij de haven van Bombay, waar je aan boord gaat van onze ‘Princess Emely‘. Waarna je op zoek gaat naar de wondere wereld van Professor Das en een kijkje neemt in het Haagse rattenriool. Durf jij dit avontuur aan te gaan en op ontdekking te gaan? Reserveren is niet nodig!

Ontdek de Avonturen deze Zomervakantie bij Avonturia de Vogelkelder
Ontdek de Avonturia deze Zomervakantie bij Avonturia de Vogelkelder

De Grote Mappa Mundia Show: Een Fantastische Ontdekkingsreis

Beleef tijdens de zomervakantie op elke woensdag en zondag de fantastiche Grote Mappa Mundia Show, die twee keer per dag om 13:30 en 15:00 wordt opgevoerd in onze Pinguin Academy.

De Grote Mappa Mundia Show – tijdens deze zomervakantie ’23 elke woensdag en zondag om 13:30 en 15:00 en vanaf 4 September 2023 elke zondag om 14:30 en 16:00

Laat onze Avonturia Ranger jou en je gezin meenemen op een onvergetelijke reis door de betoverende wereld van Professor Das. Ontdek diverse soorten dieren en beleef een unieke ontmoetingen van dichtbij. Deze show is een absolute aanrader voor een geslaagde vakantiedag vol avontuur! Reserveren is niet nodig!

Avonturia De Vogelkelder Grote Mappa Mundia Show Met Ranger Kevin
Nathalie In De Patisserie

Welkom bij onze Patisserie!

Ontspan en geniet van een welverdiende pauze tijdens jullie avontuur in Mappa Mundia! Op het sfeervolle Jan Huybersplein word je betoverd door de omgeving terwijl je smult van heerlijke drankjes en hapjes.

Tijdens de Zomervakantie “23 is onze Patisserie elke Woensdag en Zondag geopend van 13:00 tot 16:00.

Ontdek een zomer vol zoete verleidingen bij onze Patisserie in Mappa Mundia. Kom langs tijdens de vakantieperiode en laat ons team heerlijke lekkernijen voor jullie bereiden.

Kindermenu + Gratis Speurtocht: Smullen en Ontdekken

Breng een bezoek aan Avonturia’s Kitchen en trakteer je kinderen op een heerlijk Kindermenu. Alsof dat nog niet genoeg is, ontvang je bij je kindermenu ook een Gratis speurtocht cadeau! Terwijl jullie hebben genoten van het smakelijke eten, word je vervolgens door de speurtocht naar alle uithoeken van de winkel gestuurd, waar je boeiende feitjes over dieren ontdekt. Dit is de perfecte combinatie van plezier en educatie, waarbij je kinderen zich geen moment zullen vervelen. Reserveren is niet nodig!

Tijdens deze zomervakantie kun je in Avonturia’s Kitchen genieten van een smakelijk kindermenu voor slechts 5.95 met een Gratis Speurtocht!

Lavabollen Kraken Activiteit Nieuw Den Haag

Lavabol kraken: Ontdek de Schatten van de Aarde

Duik in de interessante wereld van edelstenen en mineralen bij Avonturia de Vogelkelder deze zomer en waag je aan het het kraken van je eigen lavabol!

Onze edelstenen- en mineralenexperts staan klaar om je te begeleiden bij deze spannende activiteit, waarbij een beetje spierkracht goed van pas komt.

Profiteer van onze Zomer Actie – de Marokkaanse Lavabol Small kraken voor 5,95 in plaats van 7,95!

Ontdek de prachtige en bijzondere binnenkant van een lavabol en neem je eigen gekraakte exemplaar mee naar huis. Kom naar de Kadowereld en laat je verrassen door deze unieke ervaring. Reserveren is niet nodig!

Op zoek naar leuke zomervakantie activiteiten in Den Haag? Mis de geweldige activiteiten bij Avonturia de Vogelkelder niet! Ontdek, beleef, bewonder en creëer onvergetelijke herinneringen. Plan je bezoek en maak van je zomervakantie een avontuur om nooit te vergeten. Kom langs en ontdek de beste zomeractiviteiten van deze zomervakantie bij Avonturia de Vogelkelder in Den Haag!

Divider Liaan 1920x200

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit

Nieuwsbrief inschrijving

Click here to go to the top of the website