Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Mappa Mundia Show Nieuw Den Haag Interactief Uniek Dieren Kinderfeest

Het leukste kinderfeestje


Stap in de
wereld van magie en ontdekking

Ben je op zoek naar een unieke en betoverende ervaring voor het leukste kinderfeestje van je kind? Zoek niet verder! De Mappa Mundia Show biedt een magisch avontuur met een Mappa Mundia-thema dat zowel kinderen als ouders zal verrassen en vermaken.

Wat is de Mappa Mundia show?

De Mappa Mundia Show is een interactieve en educatieve voorstelling die kinderen meeneemt op een reis rond de wereld zonder hun eigen stad te verlaten. Onze ervaren rangers zorgen voor een boeiende mix van naturalia, educatieve verhalen en interactieve elementen, allemaal gericht op het vergroten van de kennis van kinderen over dieren. Reis de hele wereld rond met professor Das met een snufje fantasie.

Avonturia De Vogelkelder Grote Mappa Mundia Show Met Ranger Kevin

Waarom de Mappa Mundia Show boeken voor je kinderfeestje?

  1. Unieke beleving: De Mappa Mundia Show biedt een unieke en onvergetelijke ervaring voor kinderen en ouders. Het is een combinatie van entertainment en educatie die de verbeelding prikkelt en nieuwsgierigheid stimuleert mede ook door de fantasie lijn er doorheen.
  2. Interactief en boeiend: Onze rangers betrekken alle kinderen actief bij de show. Ze krijgen de kans om deel te nemen doormiddelen van het aaien van dieren, vragen te stellen en eigen verhalen te delen.
  3. Vermaak voor iedereen: De Mappa Mundia Show is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Zowel de jongste gasten als de oudere kinderen zullen genieten van de betoverende sfeer en het boeiende entertainment.
  4. Ouderbetrokkenheid: Bij de Mappa Mundia Show worden ouders uitgenodigd om deel te nemen aan de avonturen. Het is een geweldige gelegenheid om quality time door te brengen met je kind(eren) en samen herinneringen te creëren.
  5. Een herinnering : Niet alleen de show zelf maar je krijgt ook een aandenken mee naar huis. Onze ranger maakt een foto met een dier van de show en dit krijg je mee in een lijstje die je thuis nog even mag versieren.

Hoe kun je de Mappa Mundia Show boeken?

Het boeken van de Mappa Mundi Show voor het kinderfeestje van je kind is eenvoudig. Neem contact met ons op via reserveringen@avonturia.nl laat ons weten wanneer je het feestje wilt organiseren voor jouw kind. Ons team staat klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Houd er rekening mee dat de Mappa Mundi Show beschikbaar is vanaf september en dat er een minimum aantal van 12 personen inclusief ouders vereist is. De show incl. onbeperkt limo is goed voor zo’n 1,5 u. Eventueel los bij te boeken zijn onze kindermenu’s, zie avonturia’s kitchen voor meer info.

Maak van het volgende kinderfeestje een avontuur om nooit te vergeten!

Laat de Mappa Mundia Show de ster van het kinderfeestje zijn. Het belooft een onvergetelijk avontuur te worden, gevuld met magie, kennis en plezier. Neem vandaag nog contact met ons op en reserveer een plekje voor jouw kind en zijn/haar vrienden. Wees er snel bij!

Mappa Mundia Show Nieuw Den Haag Interactief Uniek Dieren Kinderfeest

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit

Nieuwsbrief inschrijving

Click here to go to the top of the website