Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Jan Soldatenara Papegaai Ara Groen Tropische Vijver

Vogelwereld

Vogelwereld Vogelafdeling Vogel Parkiet Papegaai kopen Vogelwinkel Papegaaienwinkel
Liaan2 Corner Image Center Left Corner Lower Right Caique
Vogelwereld Vogelafdeling Parkiet Papegaai kopen Kromsnavel Vogelwinkel Papegaaienwinkel

Ontdek de Vogelwereld

Welkom bij de Vogelwereld van Avonturia de Vogelkelder. In deze wereld vind je alles voor jouw vogels. Met een oppervlakte van maar liefst 600 m2 alleen aan vogelartikelen weet je zeker dat je hier slaagt. Wij bieden het complete assortiment van voeding, kooien, speelgoed tot aan honderden grote natuurlijke bomen en speelplaatsen voor parkieten en papegaaien.

Papiertjes 2

Natuurlijk leefomgeving

Bij Avonturia de Vogelkelder is natuur, avontuur en beleving erg belangrijk. Wij willen jou dan ook graag inspireren om te kijken naar de natuur. Wij zijn continue opzoek naar nieuwe producten die aansluiten bij de natuurlijke leefomgeving van jouw vogel. Hoe kunnen wij dit terug in huis laten komen? Wij zijn meer dan een gewone dierenwinkel, beleef het zelf!

Vooral voor kromsnavels hebben we een uniek assortiment met zorg samengesteld vanuit de hele wereld. Ook op onze webshop kan je alles vinden, maar let op dit is slechts een kleine greep uit het assortiment. In de winkel is het assortiment aan vogel, parkieten en papegaaien producten groter dan op de webshop.

Wij hebben regelmatig tamme parkieten, valkparkieten, agaporniden, forpussen, pyrrhura’s of andere parkietachtigen en dwergpapegaaien in de verkoop. Kom gerust langs, onze medewerkers informeren je graag!

Divider 400x300 Left Ara
Vogelwereld Vogelafdeling Parkiet Papegaai kopen Kromsnavel Vogelwinkel Papegaaienwinkel

Waar moet ik op letten als ik een vogel koop?

Als je van plan bent een vogel te kopen, dan zijn er een aantal dingen die je je van te voren moet afvragen. Zo heeft een vogel genoeg ruimte nodig om te kunnen slapen, ravotten, klimmen en klauteren. Deze leefomgeving dient veilig en vertrouwt te zijn voor een huisdier. Daarnaast vergt het houden en verzorgen van een vogel veel tijd en aandacht. Vogels zijn intelligente dieren die goed opgevoed, vermaakt en verzorgt moeten worden. Dit kost niet alleen tijd maar brengt ook kosten met zich mee.

Een vogel maakt deel uit van het gezin. Het is daarom belangrijk dat je niet voor onverwachte problemen komt te staan. Daarnaast dien je er rekening mee te houden dat vogels best oud kunnen worden. Wanneer je goed voorbereid besluit een vogel aan te schaffen, zullen jij en de vogel het grootste plezier beleven aan elkaars gezelschap.

Papiertjes 2

Ben je van plan een vogel te kopen?

Dan ben je bij Avonturia de Vogelkelder aan het juiste adres. Onze Vogelwereld wordt gerund door echte specialisten die je met alle liefde informeren en al jouw vragen beantwoorden. Alle vogels die bij ons binnenkomen worden eerst 6 weken in quarantaine geplaatst. Hier worden zij preventief behandeld tegen de meest voorkomende vogelziekten, onder toezicht van de dierenarts.
Wij staan op deze manier garant voor de verkoop van gezonde vogels en doen er alles aan om op deze manier kwaliteit te waarborgen.

Avonturia Touraco Los Op Een Rots Avonturia

Welke vogel is geschikt voor mij?

Bij het uitzoeken van een vogel is het belangrijk om jezelf van te voren deze vragen te stellen:

  • Hoeveel ruimte kan je de vogel geven?
  • Is de vogel voor jou alleen of voor het hele gezin?
  • Heb je andere huisdieren in huis?
  • Wil je de vogel tam maken of blijft de vogel in de kooi?
  • Wil je de vogel alleen houden of samen met andere vogels?
  • Hoeveel tijd kan je aan de vogel besteden?

De medewerkers van de Vogelwereld van Avonturia helpen jou graag bij het maken van een juiste keuze. Ze hebben de kennis om je te informeren over verschillende soorten vogels. Zowel kromsnavels als tropische vogels en kanaries.

Divider 400x300 Left Blad
Liaan 3
Vitakraft zoo-max kopen vogelwereld Avonturia Den Haag
Vliegende Ara 3
Click here to go to the top of the website