Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Activiteiten Banner Activiteiten Avonturia

Kinderfeestje

Corner Upper Right Slang Papiertjes 2
Mappa Mundia logo Ingang Expo Mini Zoo Dierentuin Den Haag

Mappa Mundia

Bewonder alle ontdekkingen van Professor Das in Mappa Mundia. Zijn verzamelingen exotica en naturalia deelt hij graag met jou. Met een echte landkaart wandel jij door grotten, een haven, en riool van land naar land en bewonder je onder andere stokstaartjes, dwergaapjes en fennekvosjes. Mappa Mundia, waar werkelijkheid en fantasie hand in hand gaan!!!

Duur ca. 60/90 minuten
Prijs: € 6,95

Reserveer direct!
Lavabol Kraken Nieuw Den Haag Avonturia

Lavabol kraken

Leer alles over een lavabol van maar liefst 80 miljoen jaar oud. Na een spannende quiz mag je de bol kraken met een reuzentang. De binnenkant van zo’n bol is waanzinnig mooi en bijzonder! Deze activiteit is leuk voor kinderen vanaf 6 jaar.

Duur ca. 20 minuten
Prijs: € 7,95

Reserveer direct!
Fotolijst Kinder Nieuw Activiteit Kleuren

Avontuurlijke Fotoshoot

Een konijn, een schildpad of misschien wel een echte baardagame! Je kan er mee op de foto en deze is ook direct klaar. Daarna mag je een fotolijstje versieren met natuurlijk materiaal om jouw foto in te kunnen doen. Deze activiteit is leuk voor kinderen van alle leeftijden.

Duur ca. 60 minuten
Prijs: € 6,95

Reserveer direct!
Divider Left Goudzoeken Mappa Mundia Avonturia

Goudzoeken

Vind kleine stukjes goud (pyriet) en edelsteentjes met een echte goudpan. Wat je vindt mag je hebben! Deze activiteit is leuk voor kinderen vanaf 5 jaar.

Duur ca. 15 minuten
Prijs: € 2,95

Reserveer direct!
Talisman Maken Activiteiten Avonturia

Talisman maken

Maak je eigen gelukshanger. Professor Das heeft allemaal bijzondere vondsten meegenomen van zijn verre reizen, waar jij zelf je Talisman mee kunt maken.

Duur ca. 30 minuten
Prijs: € 8,95

Reserveer direct!
Vogelhuisje Verven Activiteiten Avonturia

Vogelhuisje Verven

Versier een vogelhuisje of schatkistje geheel in jouw eigen stijl. Met allerlei verschillende kleuren verf wordt het misschien wel het mooiste huis voor de vogels in jouw buurt of het mooiste kistje voor al je schatten! Deze activiteit is leuk voor kinderen van alle leeftijden.

Duur ca. 20 minuten
Prijs: € 3,95

Reserveer direct!
Uilenballen Uitpluizen Activiteiten Avonturia

Uilenballen Uitpluizen

Een uil is een roofvogel en eet bijvoorbeeld verschillende kleine knaagdieren zoals muizen en ratten. De onverteerde botjes braakt hij uit als uilenbal. Met behulp van een pincet en een determineer vel mag jij een echte uilenbal uitpluizen! Alle botjes die je vind plak je in een fotolijstje en neem je vervolgens mee naar huis.

Duur ca. 30/45 minuten
Prijs: €6,95

Reserveer direct!
Mappa Mundia Show Nieuw Den Haag Interactief Uniek Dieren Kinderfeest

Mappa Mundia show 

De Mappa Mundia Show is een interactieve en educatieve voorstelling die kinderen meeneemt op een reis rond de wereld zonder hun eigen stad te verlaten.

Onze ervaren rangers zorgen voor een boeiende mix van naturalia, educatieve verhalen en interactieve elementen, allemaal gericht op het vergroten van de kennis van kinderen over dieren.

Duur ca. 90 minuten
Prijs: €18,95

reserveringen@avonturia.nl

Lees meer
Kitchen Video 1920x622 Still Image

Avontuurlijk hapje eten

Met het ‘ all over the world’ concept kunnen de kinderen volop geniet van een avontuurlijk etentje incl. gratis naturalia.

Het eten is bij ieder feestje bij te boeken.

Duur ca. na eigen invulling
Prijs: op aanvraag

Lees meer
Divider 400x300 Left Blad
Kindefeestje Vieren In Den Haag Kinderfeestje Avonturia

De gidsen

Wanneer je voor een kinderfeestje bij Avonturia kiest zul je begeleid worden bij de door jou uitgekozen activiteiten, door de Zoopergids. De Zoopergids zal van jouw feestje een onvergetelijk Avontuur maken. De kosten van een Zoopergids zijn 29,50 (per uur). Wanneer je je kinderfeestje bij Avonturia viert, wordt je bij de hoofdingang opgevangen door de gids, die jou en je vriendjes en vriendinnetjes naar een aparte ruimte begeleidt. Deze ruimte heet de Avontureluur en is op zijn Avonturiaans aangekleed.

Bekijk hier onze Youtube serie ‘Ranger weet raad’ en ontmoet alvast één van onze Rangers.

Goudzoeken Corner Image Lower Left
Verven Acitivteiten Avonturia

Arrangementen

Bij Avonturia de Vogelkelder kan je 7 dagen in de week terecht voor de leukste activiteiten.
Reserveren is hiervoor niet nodig en je kiest zelf de gewenste activiteit. Heb je interesse in een Avontuur met een grotere groep? Dan heeft Avonturia speciaal voor u diverse arrangementen samen gesteld. Deze dienen wel vooraf gereserveerd te worden.

Click here to go to the top of the website