Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Dierenkliniek Den Haag Nieuw Avonturia Het Zicht

Dierenkliniek Avonturia

Dierenkliniek Den Haag Avonturia Nieuw
Papiertjes 2

Op zoek naar een betrouwbare dierenarts of dierenkliniek in Den Haag? Zoek niet verder dan Dierenkliniek Avonturia!

Wij bieden hoogwaardige dierenzorg in de regio, met een deskundig team van paraveterinair assistente, dierenartsen en moderne faciliteiten.

Ons ervaren team staat klaar om jou en je huisdier te voorzien van de beste zorg. Of he nu gaat om essentiële vaccinaties, gezondheidschecks of operaties zoals castraties en sterilisaties voor honden en katten.

Dankzij onze unieke samenwerking met de grootste dierenspeciaalzaak van Nederland bieden we niet alleen topzorg, maar ook het gemak van één locatie voor al jouw huisdierbehoeften.

Hondenflos
Dierenkliniek Avonturia Foto (2) Min

Deskundig Advies

Dierenkliniek Avonturia is jouw vertrouwde adres voor professionele dierenzorg in Den Haag. Als toonaangevende dierenartspraktijk staan wij klaar om jouw huisdier de beste medische zorg te bieden.

Tijdens onze openingstijden kun je rekenen op de expertise van onze paraveterinaire assistenten! Zij staan paraat om jou te voorzien van advies, informatie en antwoorden op al je vragen.

Of je nu op zoek bent naar advies over voeding, informatie over preventieve zorg, of gewoon wat meer wilt weten over de gezondheid van jouw huisdier, wij staan voor je klaar.

Ruim assortiment Veterinaire Producten

Ontdek het uitgebreide assortiment veterinaire producten bij Dierenkliniek Avonturia in Den Haag! Of je nu op zoek bent naar ontwormingskuren, vlooienmiddelen, medicijnen of speciale voeding, wij hebben alles wat jouw huisdier nodig heeft voor een optimale gezondheid en welzijn.

 • Ontwormingskuur
 • Vlooienmiddelen
 • Medicijnen voor verschillende aandoeningen *
 • Voedingssupplementen voor extra ondersteuning van de gezondheid
 • Dieetvoedingen voor dieren met specifieke voedingsbehoeften

Onze ervaren medewerkers staan klaar om jou te adviseren en te helpen bij het kiezen van de juiste producten voor jouw huisdier. Kom langs bij onze balie en bekijk ons ruime assortiment aan hoogwaardige veterinaire producten.

* Niet alle medicijnen kunnen zonder recept van de dierenarts worden meegegeven.

Dierenkliniek Voor Hond Avonturia Den Haag

Faciliteiten en Medische Zorg

We bieden niet alleen hoogwaardige medische zorg, maar beschikken ook over moderne faciliteiten en een ervaren team van dierenartsen.

Van routinecontroles en vaccinaties tot chirurgische ingrepen en gebitsbehandelingen, jouw huisdier is bij ons in goede handen.

Onze dierenartsen werken met geavanceerde apparatuur en moderne technieken om nauwkeurige diagnoses te stellen en effectieve behandelingen uit te voeren.

Bovendien zijn wij uitgerust met een eigen laboratorium voor Microscopie, waar we urine- en bloedmonsters kunnen analyseren.

Daarnaast beschikken we over een echoapparaat voor gedetailleerde diagnostiek en kunnen we röntgenfoto’s maken om verschillende aandoeningen te onderzoeken.

Hondenflos
Papiertjes 2
Kattenwereld Kattenstraat Kattenafdeling Kattenwinkel kat katten Kattenboom

Een Unieke Locatie

Ontdek de voordelen voor jou en je huisdier bij Dierenkliniek Avonturia. Gelegen op een bijzondere locatie binnen de grootste dierenspeciaalzaak van Nederland.

 • Gemakkelijke toegang tot hoogwaardige veterinaire zorg.
 • Alles wat je nodig hebt voor je huisdier onder één dak.
 • Een vertrouwde en bekende omgeving voor jou en je huisdier.
 • Toegang tot de expertise en kennis van zowel het veterinaire team als de experts van Avonturia.
 • De unieke samenwerking tussen de winkel en de kliniek zorgt voor betere zorg voor jouw huisdier.

 

Kom langs en ontdek zelf de vele voordelen die Dierenkliniek Avonturia te bieden heeft.

Papiertjes 2
Aanzicht Dierenkliniek

Dierenkliniek Avonturia op de Kattenstraat

Je vindt onze Dierenkliniek aan het einde van de Kattenstraat van Avonturia de Vogelkelder.

Dankzij duidelijke bebording in de winkel hoef je je geen zorgen te maken dat je de verkeerde kant op gaat.

Deze locatie is niet alleen gemakkelijk te vinden, maar ook de rustigste plek in de winkel, wat ideaal is voor de kliniek.

Hondenflos
Sylvana De Bruin Fotografie Foto 12 Min

Spreekuur in Dierenkliniek Avonturia

In Dierenkliniek Avonturia kun je op afspraak terecht tijdens ons spreekuur, dat plaatsvindt van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30.

Onze kliniek beschikt over twee spreekkamers, die een veilige en rustige omgeving bieden voor jouw huisdier tijdens het consult met de dierenarts. Zo kan jouw huisdier in alle rust worden nagekeken en behandeld.

Let op: Vanwege een landelijk tekort aan dierenartsen kan het voorkomen dat je wordt doorverwezen naar een van onze andere praktijken in de buurt.

Wil je een afspraak maken voor het spreekuur? Neem dan contact met ons op via:

Een Afspraak maken

Plan nu ook eenvoudig en snel jouw afspraak online! Vul het formulier op de volgende pagina’s in en ontvang altijd een bevestiging per e-mail. Zorg ervoor dat u deze informatie goed doorleest.

Als je geen geschikt tijdstip voor een afspraak kunt vinden, betekent dit niet dat we volgeboekt zijn. Bel gerust om te informeren naar andere mogelijkheden.

Afspraken voor dezelfde dag of voor chirurgische ingrepen moeten altijd telefonisch worden ingepland.

Voor spoedgevallen dient u altijd te bellen!

Avonturia Dierenkliniek In Den Haag Afspraak Maken

Inschrijven bij Dierenkliniek Avonturia

Het is handig om je huisdier voor noodgevallen alvast ingeschreven te hebben. Bij Dierenkliniek Avonturia bieden we verschillende eenvoudige manieren om dit te doen:

 • Telefonisch contact opnemen met ons team.
 • Langskomen aan de balie voor persoonlijke assistentie.
 • Profiteren van het gemak van online inschrijven via onze website.

 

Wat jouw voorkeur ook heeft, ons team staat klaar om je te helpen bij het registreren van jouw huisdier en het plannen van de benodigde zorg.

Hondenflos
Papiertjes 2
Dierenkliniek Avonturia Dierenarts Dierendokter Den Haag Veterinair Centrum

Openingstijden van Dierenkliniek Avonturia

Maandag t/m vrijdag: 09:00 uur – 17:30 uur

Zaterdag: 09:00 uur – 16:30 uur (alleen de balie is open)

Zondag: 12:00 uur – 16:30 uur (alleen de balie is open)

Let op: Tijdens feestdagen kunnen de openingstijden afwijken. Bekijk hier de afwijkende openingstijden.

Papiertjes 2
Dierenkliniek Hond

Spoedgevallen in Den Haag en omstreken

Jouw huisdier verdient de beste zorg, vooral in noodsituaties. Bij Dierenkliniek Avonturia in Den Haag begrijpen we dat als geen ander. Daarom staan we altijd voor je klaar, zelfs op korte termijn.

Wil je dezelfde dag nog een afspraak maken of heb je dringend hulp nodig? Bel dan direct met onze kliniek op 070 – 366 07 01.

Buiten onze reguliere openingstijden kun je contact opnemen met het Evidensia Dierenziekenhuis Den Haag op 070 – 206 09 00.

Let op: Vanwege een landelijk tekort aan dierenartsen kan het voorkomen dat je in geval van nood wordt doorverwezen naar een van onze andere praktijken in de buurt.

Hondenflos
Mexx Avonturia Hondenwereld Den Haag Bar

De Honden Experts van Avonturia

Of je nu op zoek bent naar hoogwaardige voeding, hypoallergene hondensnacks, orthopedische hondenkussens of speeltjes die de staart van je hond doen kwispelen, bij de Hondenwereld vind je het allemaal! We hebben alles wat je nodig hebt om jouw trouwe viervoeter gelukkig te maken.

Met ons toegewijde team van hondenexperts, altijd paraat om al jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van professioneel advies, ben je verzekerd van een geweldige winkelervaring waar jij en je hond van zullen genieten. Kom langs en ontdek de wereld van Avonturia voor jouw harige vriend!

Melissa Kattenwereld Mederwerker

De Katten Experts van Avonturia

Of je nu op zoek bent naar premium kattenvoer, stevige krabpalen, comfortabele kattenmandjes of speeltjes die de nieuwsgierigheid van je kat prikkelen, bij de Kattenwereld vind je het allemaal! Wij bieden een uitgebreid assortiment producten die het leven van jouw geliefde kat nog leuker maken.

Op de Kattenwereld staat ons toegewijde team van kattenexperts staat altijd paraat om al jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van deskundig advies. Kom langs en ontdek een wereld vol mogelijkheden voor jouw eigenzinnige katachtige metgezel!

Hondenflos
Click here to go to the top of the website