Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Header Dierenkliniek Avonturia 1920x400 Min

Dierenkliniek avonturia

Dierenkliniek Avonturia 650x500
Papiertjes 2

Welkom bij Dierenkliniek Avonturia! Onze dierenkliniek bevindt zich in een zeer bijzondere en praktische omgeving. Je vindt de kliniek van Avonturia namelijk in de ‘Kattenstraat’ van Avonturia. Hierdoor vind je al je dierbenodigdheden op een plek, bij Avonturia.

Dierenart Avonturia Hond En Kat Den Haag
Dierenkliniek Avonturia Dierenarts Dierendokter Den Haag Veterinair Centrum

Openingstijden

Spreekuur Dierenarts: maandag t/m vrijdag (alleen op afspraak)

Balie geopend: maandag t/m zondag (openingstijden van Avonturia)

Evidentie Dierenziekenhuis Logo Min

Spoedgevallen

Voor spoedgevallen, bel Evidensia dierenziekenhuis Den Haag.

Papiertjes 2

Dierenkliniek Avonturia Den Haag

Ben je op zoek naar een dierenarts in Den Haag? Welkom bij Dierenkliniek Avonturia. Een dierenkliniek in een bijzondere omgeving. Je vind dierenkliniek Avonturia namelijk in de ‘kattenstraat’ van dierenwinkel Avonturia. Onze dierenkliniek is een goed uitgeruste dierenkliniek in Den Haag. Wij beschikken over moderne mogelijkheden voor urine- en bloedonderzoeken. Uiteraard beschikt de dierenarts in de
kliniek over een uitgebreide apotheek en verkopen wij dieetvoer voor uw huisdier.

Voor de castratie van je kat kan je ook terecht bij dierenkliniek Avonturia. Voor andere operaties verwijzen wij je door naar onze andere dierenkliniek: Huisdierenziekenhuis Honselersdijk. Ook voor verder onderzoek kan je in Huisdierenziekenhuis Honselersdijk terecht.

Corner Upper Left Parkiet
Sylvana De Bruin Fotografie Foto 12 Min

Spreekuur in Dierenkliniek Avonturia

In dierenkliniek Avonturia kan je op afspraak terecht op het spreekuur. Het spreekuur van de dierenarts vindt plaats op maandag tot en met vrijdag. De kliniek heeft voor het spreekuur twee spreekkamers. Deze spreekkamers bieden een veilige en rustige omgeving voor jouw huisdier. Zo kan jouw huisdier in alle rust nagekeken worden door de dierenarts.

Let op! Door een landelijk tekort aan dierenartsen kan het zijn dat je wordt doorverwezen naar een van onze andere praktijken in de buurt.

Wil je een afspraak maken voor het spreekuur? Neem dan contact op via:

Divider Liaan 1920x200
Dierenkliniek Avonturia Foto (2) Min

De Balie

Daarnaast is de balie van onze kliniek tijdens de openingstijden van Avonturia geopend. Ook op zondag en op feestdagen is de balie van onze dierenkliniek in Den Haag geopend. Wil je vrijblijvend medisch advies over jouw huisdier? Onze Paraveterinaire assistente staat aan de balie voor je klaar.

Dieren Kliniek Voor Knaagdieren In Den Haag Avonturia

Huisdierenziekenhuis Honselersdijk

In het Huisdierenziekenhuis in Honselersdijk beschikken wij over een groot aanbod aan diagnostische apparatuur. Zo beschikt het Huisdierenziekenhuis Honselersdijk over bijvoorbeeld röntgen, echo, endoscopie en MRI. Grotere ingrepen en gebitsbehandelingen voor alle klinieken van het Veterinair Centrum vinden hier plaats. De chirurgen hebben veel ervaring met onder andere orthopedische operaties. Tevens wordt de sterilisatie van een hond en kat door middel van een kijkoperatie hier uitgevoerd. Dit heet een laparoscopische sterilisatie en deze ingreep is veel minder belastend voor uw huisdier.

Dierenkliniek Avonturia in Den Haag en Huisdierenziekenhuis Honselersdijk zijn onderdeel van het Veterinair Centrum. Het Veterinair Centrum bestaat uit vijf dierenklinieken in Den Haag en het Westland:

  • Huisdierenziekenhuis Honselersdijk;
  • Dierenkliniek Leyweg Den Haag;
  • Dierenkliniek Wateringen;
  • Dierenkliniek ’s-Gravenzande;
  • Dierenkliniek Avonturia Den Haag.

Wij maken gebruik van één registratiesysteem. Onze dierenartsen kunnen hierdoor altijd, ongeacht in welke kliniek je bent, de medische gegevens van jouw huisdier inzien. Hierdoor kan je bij alle dierenklinieken van het Veterinair Centrum terecht.

Wij hopen jou snel te zien bij één van onze dierenklinieken in Den Haag en omstreken!

Vetinair Centrum Den Haag
Click here to go to the top of the website