Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Reptielenwereld Avonturia Header Still

Ontdek de

Reptielenwereld

Reptielenwereld Reptiel Reptielen kopen Reptielenafdeling Reptielenwinkel
Liaan3 Corner Image Center Left Corner Lower Right Kameleon
Reptielenwereld Reptielenafdeling Reptielenwinkel Reptiel kopen Terrarium Paludarium

Ontdek de Reptielenwereld

De Reptielenwereld van Avonturia de Vogelkelder is een echte aanrader voor iedere Reptielenliefhebber. Op deze afdeling vind je onze specialisten, die de ervaren maar ook de beginnende reptielenliefhebber graag adviseren.

Op onze Reptielenwereld hebben we een breed assortiment aan diverse reptielenmerken zoals Exo Terra en Zoo Med. Een van de beste merken, die het houden van reptielen een stuk aangenamer maakt, is Lucky Reptile. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij dit bekende reptielenmerk. Ook worden er op onze Reptielenwereld levende voedseldieren 2x per week vers aangeleverd.

Kom vrijblijvend langs en ontdek de grootste keuze aan reptielen producten tegen de scherpste prijzen.

papiertjes Corner Image Center Right Branch Leaves

Laat je goed informeren

Het houden van reptielen vereist veel kennis. Reptielen zijn namelijk gevoelige dieren en hebben een specifieke verzorging nodig. Wanneer je goed geïnformeerd van start gaat, beleef je het meeste plezier aan jouw nieuwe hobby en blijft jouw dier gezond. Daarnaast zijn er veel verschillende soorten reptielen, amfibieën en insecten. Sommige soorten reptielen, zoals landschildpadden, kunnen zelfs wel meer dan 80 jaar oud worden!

Liaan3 Corner Image Center Left
Reptielenwereld Reptielenafdeling Reptielenwinkel Reptiel kopen Reptielengrot

Ben je van plan een reptiel te kopen?

Dan is het belangrijk om vooraf voldoende informatie te verzamelen.
Bij Avonturia de Vogelkelder ben je aan het juiste adres. Onze medewerkers staan 7 dagen in de week voor je klaar en hebben de kennis om je uitgebreid te informeren. De medewerkers van de Reptielenwereld hebben zelf jarenlange ervaring in het houden van reptielen. Deze afdeling wordt dan ook met liefde en passie gerund door deze mannen en vrouwen.

Divider Liaan 1920x200
papiertjes Corner Image Center Right Branch Leaves

De Binnenvijver

Midden op de Reptielenwereld bevindt zich ook een tropische binnenvijver. Er is veel te ontdekken en te beleven rond deze vijver. Hier leven diverse dieren zoals flamingo’s, papegaaien, waterschildpadden, steltkluten, karpers en diverse tropische vogels.

Rond de vijver staan informatieborden en kinderen kunnen een speurtocht door de winkel doen, om nog meer over dieren te leren. Belevenis en educatie zijn namelijk belangrijke speerpunten van Avonturia de Vogelkelder, een groot natuur- ontdekcentrum.

Reptielenwereld Reptielenafdeling Reptielenwinkel Reptiel kopen Reptielengrot

Wat heb ik nodig wanneer ik een reptiel koop?

De grootte van het terrarium, de inrichting, voeding en verlichting hangt af het soort dier en de biotoop waar het vandaan komt. Er is een grote diversiteit aan reptielen, amfibieën en insecten. Denk hierbij aan slangen, baardagamen, hagedissen, landschildpadden, waterschildpadden, spinnen, schorpioenen, kameleons, gifkikkers en nog veel meer soorten! Onze medewerkers kunnen jou hierover informeren en adviseren om te kijken welke dieren het beste bij jou passen.

Wanneer je besluit een reptiel te kopen zijn er een aantal dingen die je je van te voren moet afvragen. Zo is het belangrijk dat je een reptiel genoeg ruimte kan bieden, de precieze hoeveelheid is afhankelijk van de diersoort. Ook moet je er rekening mee houden dat er kosten komen kijken bij het houden van een reptiel. Zoals kosten voor de verzorging, voeding en energiekosten. Ieder huisdier heeft voldoende verzorging nodig. Ook het onderhouden van een terrarium en alles wat erin leeft vergt tijd en energie.

Divider Liaan Bottom 1920x200
Monstera Divider Links
Click here to go to the top of the website