Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Kadowereld Avonturia Header Still

Ontdek de Kadowereld

Kadowereld

Kadowereld Kadoafdeling Edelstenen Kristallen Edelstenenwinkel
Corner Upper Right Planten Kadowereld Avonturia
Kadowereld Taxidermie

Ontdek de Kadowereld

Een van de meest bijzondere werelden van Avonturia, is er eentje die je wellicht niet verwacht, de Kadowereld. In deze wereld vind je unieke producten van over de hele wereld. Avonturia gaat namelijk regelmatig zelf op reis en importeert unieke producten vanuit diverse werelddelen zoals Azië, Afrika, Zuid-Amerika en Europa. Er komen regelmatig nieuwe producten binnen uit landen als Indonesië, Thailand, Filipijnen, etc.

papiertjes Vlinder Curiosite Curiosote

Avonturia de Curiosité

Nieuw en vanaf nu verkrijgbaar bij onze kadowereld, one of a kind items.
Tussen deze eye-catchers zit voor ieder wat wils.
     Ben jij ook maar een beetje fan van taxidermie of rareteitenkabinet dan moet je zeker een kijkje komen nemen.

Voor een uniek en avontuurlijk cadeau of interieur item ben je hier op het juiste adres!

kado wereld stenen crystals nieuw

Unieke Kado-artikelen

In de Kadowereld vind je unieke cadeauartikelen, zo uniek dat ze nergens anders verkrijgbaar zijn. Bijvoorbeeld producten van natuurlijke oorsprong die met de hand gemaakt of bewerkt zijn. Zoals diverse kasten, tafels, stoelen, lampen, spiegels en kunst. Een aantal van onze favoriete artikelen zijn de handgemaakte schelpenlampen, met de hand gemaakte houtsnijwerken uit Afrika en antieke deuren uit Indonesië.

Onze taxidermie collectie zorgt voor een extra unieke touch aan onze Kadowereld. Wij bieden een ruim assortiment aan diervriendelijke taxidermie dieren aan. Zoals: vlinders, reptielen, insecten en vogels. Maar soms hebben wij ook enkele grote items zoals een pauw, giraffe of zebra.

Divider Left Amethist Kadowereld Avonturia Background Blauw Stones Of Energy Avonturia Min Stones Of Energy Logo Min

Edelstenen, Kristallen & Mineralen

 

In onze Kadowereld hebben wij het grootste en breedste aanbod aan edelstenen in de regio. Hier vind je stenen in allerlei vormen en maten, van trommelstenen tot XL clusters en van massagerollers tot waxinelichthouders. Naast de bekende soorten zoals Amethist, Rozekwarts en Bergkristal (samen ook wel de Gouden Driehoek genoemd) hebben wij ook veel unieke soorten zoals groene maansteen, magnetiet en labradoriet.

Laat betoveren door de prachtige fonkeling en/of spirituele werking van de unieke stenen.

Kadowereld Kids Dino Speelgoed

Geruime assortiment voor kinderen

Buiten unieke kado artikelen uit de hele wereld hebben we ook een hele gave kinderhoek. Gevuld met zowel unieke kado’s als knuffels. Maar ook voor leerzame artikelen zoals onze uilenballen, maak je eigen lava of creëer je eigen kristal. Kom en ontdek onze kadowereld.

papiertjes Corner Image Center Right Branch Leaves Corner Lower Right Edge Sculpture Kadowereld Avonturia

Kado’s voor iedereen

Natuurlijke hebben wij ook diverse “gewone” kado artikelen zoals: boeken, knuffels, beelden, dinosaurussen, wierook en nog veel meer! Voor ieder persoon en gelegenheid hebben wij iets passends.
Op de webshop staan helaas maar enkele producten, dit omdat bijna elk kado artikel uniek is! Daarom is het assortiment in de winkel vele malen groter en unieker.

Divider Liaan 1920x200
Kadowereld
Divider Planten En Liaan Avonturia
Click here to go to the top of the website