Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Vlinder Curiosite

Taxidermie

Spooky of juist mooi

Je houdt ervan of niet maar de wereld van taxidermie houdt zich vooral bezig met het prepareren van dieren. Ook in sommige gevallen zullen ze opgezet worden. Dit laatste vind je vooral op onze kadowereld. Toch zijn de reacties gemengd op de kadowereld. Vele vinden het bijzonder en mooi maar sommige vinden het precies passen in deze tijd van het jaar, Halloween..

Avonturia de Curiosité

One of a kind items en vooral echte eye-catchers dat vind je gewoon in Den Haag. Op onze kadowereld is er een speciale hoek voor deze unieke items genaamd ‘Avonturia de Curiosité’. Ben jij ook maar een beetje fan van taxidermie of rareteitenkabinet dan moet je zeker een kijkje komen nemen op onze afdeling.

Curiosote

Socials

Mocht je nou nieuwsgierig zijn geworden en denken maar wat hebben ze dan? Regelmatig kun je via onze instagram story’s of via de kadowereld instagram zien wat we momenteel hebben of daar eventueel vragen stellen. Mocht je ook een wens hebben of ergens naar op zoek, geef het aan! wellicht kunnen wij je helpen.

Kadowereld

We focussen ons nu op ‘ De curiosite’ maar in onze kadowereld is zoveel meer te zien dan enkel dit. Denk aan hand gemaakte Edge sculpture beelden, edelstenen, woon inrichting of zelf alles op het gebied van geuren. Kortom reden genoeg om langs te komen.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit

Nieuwsbrief inschrijving

Click here to go to the top of the website