Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Edge Sculpture Nieuw Avonturia Den Haag Uniek

EDGE sculpture

EDGE Sculpture

Op onze kadowereld hebben wij een uitgebreid assortiment aan Edge Sculpture. Edge Sculpture zijn robuuste beelden , ontworpen en gebeeldhouwd door Matt Buckley. Deze beelden maakt hij in zijn studio in Shropshire, Engeland. De collectie heeft verschillende diersoorten , bustes , fantasie figuren en nog veel meer verschillende kunst. De mix van vorm, licht en textuur geeft elk individueel stuk een uniek gevoel. In onze kadowereld kunt je al onze beelden komen bewonderen of bekijk ze online op www.avonturiashop.nl.

Over de ontwerper

De ontwerper van Edge Sculpture is Matt Buckley. Matt is geboren op 20 augustus 1981 en beeldhouwen heeft hem altijd al geïnteresseerd. Matt begon zijn carrière als beeldhouwer meer dan 20 jaar geleden. Zijn stiefvader zat ook in het vak  ( Robert Harrop). Matt wilde een betaalbaar merk creëren. Matt Buckley is begonnen  in zijn schuur en de afgelopen 8 jaar is het merk alleen maar meer gegroeid. Hij had nooit verwacht dat het merk zo goed zal gaan lopen. Matt wil dat elk stuk een uniek gevoel met zich meedraagt. Dit probeert hij te creëren door een mix van textuur , licht en vorm.

Hoe wordt EDGE sculpture gemaakt?

Matt maakt met klei eerst de sculptuur en giet daarna een mal af om meerdere beelden te kunnen produceren.  De Edge Sculptures bestaan uit een speciaal marmer mengsel dat met de hand wordt afgeschilderd voor zo een realistisch mogelijk resultaat. De klei is zwaar en daar is veel kracht voor nodig. Matt wil dat je in elk beeld het werk van het lichaam er in ziet. De finishing touch is het toepassen van het hand schilderen. Hierna zijn de stukken klaar om als eyecatcher neergezet te kunnen worden!

Edge Sculpture Nieuw Avonturia Den Haag Uniek Wildebras

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit

Nieuwsbrief inschrijving

Click here to go to the top of the website