Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Mappa Mundia Avonturia Header Still

Mappa Mundia

Mappa Mundia Logo
Divider Liaan Flip 1920x200
Corner Center Left Muur Mappa Mundia Avonturia2
Mappa Mundia logo Ingang Expo Mini Zoo Dierentuin Den Haag

Mappa Mundia

ZOO, FUN & EXPO

In Mappa Mundia ga je op ontdekking met een wereldkaart waarop fantasie en de werkelijkheid samen komen. Tijdens deze tocht kom je langs de grottenstelsels. Mag je zelf een archeologische opgraving doen en vergeet de avonturenboom, tempels en druipsteengrotten niet. Uiteindelijk kom je aan bij de haven van Bombay en ga je via de boot ‘Princess Emely’ naar het Haagse rattenriool op zoek naar de wondere wereld van Professor Das. Ga jij mee op ontdekking?

Let op! Hier kun je alleen pinnen

Papier Background Image Mappa Mundia Avonturia Divider Mappa Mundia Zoo Fun Expo Min

 De Grote Mappa Mundia show

Met trots presenteren wij de ‘Grote Mappa Mundia Show’. Deze show neemt het publiek mee op een onvergetelijke reis door de wondere wereld van Professor Das en fantasie. De ‘Grote Mappa Mundia Show’ start op 18 juni in de Pinguin academy.
Samen kunnen we de wereld rondreizen zonder Den Haag te verlaten.🔰

Prijzen Mappa Mundia Avonturia Full Image Min
Expo Mini Zoo Min

Ontdek de bewoners van Mappa Mundia

Divider Liaan Flip 1920x200
Professor Das Mappa Mundia Dierentuin Den Haag Wetenschapper Wereldreis Expo Mini Zoo Educatief

Professor Das

Wie is nou eigenlijk Professor Das? Dit verhaal speelt zich honderden jaren geleden af op een bijzondere plek in Den Haag.
In een mooi herenhuis aan het Jan Huybersplein woonde de verstrooide professor en ontdekkingsreiziger meneer Das.
Ook zo benieuwd naar zijn verhalen van over de hele wereld. Ontdek zijn passie nu tijdens je expeditie door Mappa Mundia.

Anker Ketting Expeditie Bombay Mappa Mundia Avonturia Corner Image Papier Background Image Mappa Mundia Avonturia Anker Expeditie Bombay Mappa Mundia Avonturia Corner Image
Princess Emely Huijbers Boot Expeditie Bombay India Dierentuin Den Haag

Expeditie Bombay

Wanneer je de haven van Bombay binnen stapt waan je je onmiddellijk in India. Op de achtergrond hoor je de koopmannen roepen. Er is hier van alles te beleven en ontdekken. In deze haven kunnen kinderen even hun energie kwijt, door te klimmen en klauteren in de vele kratten die verscheept worden in de haven.

Corner Lower Left Haaientanden Mundia Avonturia
Dinosaurus Dino Opgraving Archeologie Den Haag Kinderen Kind Activiteit Mappa Mundia

Archeologische opgraving

Is het een steentje, haaientand of schelp? Tijdens de archeologische opgraving kom je van alles tegen! En welke avontuurlijke vondst je ook vindt, neem het mee!

(max. 2 items per kind)

Corner Lower Left Pinguin Mappa Mundia Avonturia
Pinguinacademy Mappa Mundia Educatief Uitje Kinderen Dierentuin Den Haag Expo Mini Zoo Pinguin

Pinguin Academy

Gegarandeerd de meest unieke school van Den Haag, misschien wel van de BeNeLux! Hier vind je bijzondere objecten die Professor Das door zijn vele reizen heeft verzameld. Het zijn er zelfs zoveel dat we het een kleinschalig museum kunnen noemen. Maar wat de academy echt bijzonder maakt zijn de Pinguïns die er les geven. Stap in de wereld van Professor Das en de pinguïns.
Papier Background Image Mappa Mundia Avonturia Corner Lower Right Logo Mappa Mundia Avonturia

JAN HUYBERSPLEIN

Op het Jan Huybersplein is van alles te ontdekken en te beleven… Het meest unieke zijn de vele gedetailleerde winkels, zo is er een “Beetles & Butterfly’s, een Vissen-Tandarts (voor Haaien en Piranha’s), een klokkenwinkel Vadertje Tijd, en nog veel meer leuke winkeltjes. Zelfs een heus treinstation is er gebouwd waar kinderen overal doorheen en overheen kunnen klimmen en het plein van bovenaf kunnen beschouwen.

Corner Lower Right Zoopies Mappa Mundia Avonturia
Grote Avonturenboom Zoopies Kinderen Kind uitje Dierentuin Den Haag Sprookje

Avonturenboom

In Mappa Mundia woont een wel heel bijzonder volkje, namelijk de Zoopies! Deze wezentjes hebben zich gevestigd in de Avonturen Boom en maken daar van alles mee. Kom en ontdek wat ze vandaag aan het uitspoken zijn.

Reptielenwereld Reptielenafdeling Reptielenwinkel Reptiel kopen Reptielengrot

Haagse Rattenriool

Hoe zag onze riolering er vroeger nou echt uit in Den Haag? We hopen dat je niet bang bent voor muizen en ratten… want die zal je ongetwijfeld tegenkomen!

Papier Background Image Mappa Mundia Avonturia Corner Lower Right Logo Mappa Mundia Avonturia

Grottenstelsel

Dit grottenstelsel leid je langs alle mooie ontdekking in Mappa Mundia. Ga je mee in de wereld van Professor Das?

Avonturia's Kitchen Eten In Den Haag Avontuurlijk Eten Avonturia

Even tot rust komen?

Moe, maar voldaan na alle avonturen en belevenissen in Avonturia de Vogelkelder is het altijd goed vertoeven in Avonturia’s Kitchen. Heerlijke verse broodjes, verse smoothies, een vrolijk kindermenu of een huisgemaakt soepje… Je vindt het allemaal op de kaart van Avonturia’s Kitchen in Den Haag.

Divider Mappa Mundia Zoo Fun Expo Stenen Min
Papier Background Image Mappa Mundia Avonturia
Mappa Mundia Jan Huijbersplein Station Tram Den Haag Expo Mini Zoo Dierentuin Pinguinacademy Mappa Mundia Educatief Uitje Kinderen Dierentuin Den Haag Expo Mini Zoo Pinguin Huis Professor Das Hert opgezet Mappa Mundia Expo Mini Zoo Dierentuin Den Haag Grote Avonturenboom Zoopies Mappa Mundia Dierentuin Den Haag Expo Mini Zoo Mappa Mundia Expeditie Bombay Familie Huijbers Expo Mini Zoo India Dierentuin Den Haag Speeltuin Indoor Mappa Mundia Klimmen Klauteren Kind Kinderen
Click here to go to the top of the website