Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Mappa Mundia Avonturia Header Still

Mappa Mundia

Mappa Mundia Logo
Corner Center Left Muur Mappa Mundia Avonturia2 Divider Vleermuis Mappa Mundia Avonturia
Mappa Mundia Entree Ingang Expo Mini Zoo Dierentuin Den Haag

Wat is Mappa Mundia?

Mappa Mundia is een indoor, expo, mini zoo gelegen in Avonturia. In deze wereld kan je je als gezin goed vermaken, een echt dagje uit in Den Haag (Zuid-Holland) met het hele gezin of met de familie.

Mappa Mundia is de verzamelnaam van wereldkaarten die afwijken van de echte wereldkaarten. Deze wereldkaart werd namelijk vastgelegd door diverse ontdekkingsreizigers die fantasie verhalen in het leven brachten en helemaal niet weg durfden gaan. Ze hadden stoere verhalen over zeemeerminnen, faunies en schepsels met een hele grote voet die ze gebruikten als parasol bij warm weer. Toch waren er ook verhalen die niet onder de fantasie vielen en toch echt bleken te zijn. Mappa Mundia: Een wereldkaart waarop fantasie en werkelijkheid hand in hand gaan.

Corner Center Left Muur Mappa Mundia Avonturia2
Professor Das Mappa Mundia Dierentuin Den Haag Wetenschapper Wereldreis Expo Mini Zoo Educatief

Ga mee op expeditie!

De expeditie door Mappa Mundia begint bij onze Basecamp, hier krijg je een plattegrond mee, zodat je niet kunt verdwalen!
Met deze plattegrond ga je door diverse werelden van archeologische opgravingen, grottenstelsels, de avonturenboom, tempels, druipsteengrotten, de haven van Bombay, via de boot de Princess Emely naar het Haagse rattenriool op zoek naar de wondere wereld van Professor Das. Bezoek het huis van  Professor Das aan het Jan Huybersplein en ontdek de Pinguïn Academy. Onderweg kom je de verzamelingen van de verre reizen van Professor Das tegen. De route die hij heeft afgelegd en al de bijzondere wonderen van de Wereld, welke de professor heeft meegemaakt, meegenomen en onderzocht.

Papier Background Image Mappa Mundia Avonturia Corner Lower Right Logo Mappa Mundia Avonturia

INFORMATIE

Mappa Mundia, voorheen bekend onder de naam Avonturion, is door het AD uitgeroepen tot goedkoopste dierentuin in de Haagse Regio, uit onderzoek van RTL Nieuws

🧭 Mappa Mundia is 7 dagen per week geopend tijdens de openingstijden van Avonturia de Vogelkelder.

🧭 Reserveren is niet nodig, je kunt langskomen wanneer je wilt!

🧭 LET OP: Mappa Mundia is helaas NIET toegankelijk met een rolstoel of kinderwagens.

🧭 Voor grote groepen, scholen en kinderfeestjes is reserveren noodzakelijk.

Divider Mappa Mundia Zoo Fun Expo Stenen Min
Corner Upper Right Stenene En Planten Mappa Mundia Avonturia Corner Lower Left Stokstaart En Zoopie Mappa Mundia Avonturia
Jan Huijbersplein Mappa Mundia Dierentuin Den Haag Expo Mini Zoo

Even tot rust komen?

Dat kan op het Jan Huybersplein. Hier kan je heerlijk plaats nemen aan de tafeltjes op deze zeer bijzondere locatie. Op dit mooie plein word je omringd door eeuwenoude gebouwen, een treinstation en nog veel meer! Helemaal aan het einde van Mappa Mundia kom je uit bij Avonturia’s Kitchen, waar je in een natuurlijke omgeving kan genieten van een hapje, drankje of verse avontuurlijke broodjes!

Papier Background Image Mappa Mundia Avonturia
Click here to go to the top of the website