Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Mappa Mundia Avonturia Header Still

Expeditie bombay

Mappa Mundia Logo
Anker Expeditie Bombay Mappa Mundia Avonturia Corner Image Anker Ketting Expeditie Bombay Mappa Mundia Avonturia Corner Image
Princess Emely Huijbers Boot Expeditie Bombay India Dierentuin Den Haag

Expeditie Bombay

Wanneer je de haven van Bombay binnen stapt waan je je onmiddellijk in India. Dit is een van professor Das zijn favoriete reisbestemmingen. Naast het heerlijke eten en de indrukwekkende cultuur is hij gek op de kleurrijke flora en diverse fauna die zich in de jungle bevinden. Zo heeft hij diep in de jungle een bijzondere, nieuwe plantensoort ontdekt die hij mee naar Nederland neemt om verder te onderzoeken.
Op de achtergrond hoor je de koopmannen roepen die druk bezig zijn met het laden van al professor Das zijn vondsten, in het schip: Prinses Emely. Ook wij kunnen mee terugvaren naar Nederland maar strek eerst je benen op dit prachtige plein want het wordt een lange reis.
Er is hier van alles te beleven en ontdekken.
Trolley Expeditie Bombay Mappa Mundia Avonturia Corner Image
Speeltuin Mappa Mundia Klimmen klauteren kinderen indoor kind Dierentuin Den Haag

EN SPELEN MAAR…

Kinderen kunnen lekker spelen tussen de kratten met goederen, die hier in de haven van Bombay verscheept worden. Tevens kom je een bijzonder schip tegen, genaamd de Princess Emely. Deze haven is namelijk nog lang niet het eindstation van jouw bijzondere Expeditie door Mappa Mundia, want je hebt Professor Das zelf nog niet eens ontmoet!

Ga aan boord van het schip en belandt weer in Europa, in Den Haag om precies te zijn, waar jouw expeditie nog lang niet afgelopen is. We zijn nog niet eens op de helft! De volgende halte is namelijk het huis van Professor Das zelf, met aangrenzend het Haagse rattenriool.

Durf jij nog verder?
Expeditie Bombay Mappa Mundia Expo Mini Zoo Dierentuin Den Haag India
Divider Mappa Mundia Zoo Fun Expo Stenen Min
Papier Background Image Mappa Mundia Avonturia

Meer ontdekken?

Click here to go to the top of the website