Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Mappa Mundia Avonturia Header Still

Mappa Mundia

Mappa Mundia Logo
Pinguinacademy Mappa Mundia Educatief Uitje Kinderen Dierentuin Den Haag Expo Mini Zoo Pinguin

PINGUIN ACADEMY

Boven het Haagse rattenriool, tevens bereikbaar via het Jan Huybersplein, bevindt zich de Pinguïn Academy.

Professor Das heeft hier een grote collectie aan objecten, skeletten en andere unieke items die hij gevonden heeft tijdens zijn reizen tentoongesteld. Het is dan ook een soort museum waar je je ogen uitkijkt. Professor Das heeft alles meegenomen naar de academy voor onderzoek, hij krijgt hierbij hulp van zijn onderzoekers, de Pinguïns!
Monstera Divider Links
Pinguinacademy Mappa Mundia Educatief Uitje Kinderen Dierentuin Den Haag Expo Mini Zoo Pinguin

MUSEUM

De Pinguïn Academy heeft naast vitrines met bijzondere en unieke objecten, ook schoolbanken waar lessen gegeven worden! Het is eigenlijk een kleinschalig museum in Den Haag. Je kan hier van alles zien en leren, zelfs onder de kleppen van de schoolbanken zitten verrassingen verstopt! Vanuit de academy kan je door het huis van Professor Das heen lopen, met nog meer unieke objecten, ook een soort museum! Het Herenhuis van professor Das ligt aangrenzend aan het grote Jan Huybersplein, hier kan je jouw expeditie door Mappa Mundia vervolgen.

Papier Background Image Mappa Mundia Avonturia Corner Lower Right Logo Mappa Mundia Avonturia

TIP!

Zoek je een unieke locatie voor een bedrijfsfeest of vergadering? Het is mogelijk om de Pinguïn Academy af te huren voor bijvoorbeeld bedrijfsvergaderingen, lezingen, etc. In deze zaal is een groot beeldscherm aanwezig voor presentaties en iedereen kan plaats nemen in de schoolbanken! Deze ruimte is geschikt voor groepen van ongeveer 10 tot 15 personen, maximaal 20 personen.

Divider Mappa Mundia Zoo Fun Expo Stenen Min
Pinguinacademy Mappa Mundia Educatief Uitje Kinderen Dierentuin Den Haag Expo Mini Zoo Pinguin
Click here to go to the top of the website