Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Header Foto Avonturia Vijver

Unieke Vergaderruimte

Ara 2
Divider Boomkikker Avonturia
Marja Professor Das vrouw Douche Mappa Mundia Educatief

Unieke vergaderruimte

Een brainstormsessie, lezing, vergadering of presentatie, het is allemaal mogelijk. Zelfs rondleidingen voor bedrijven (ook achter de schermen) en feesten kunnen bij Avonturia worden georganiseerd. Wij ontvangen bedrijven vanuit de gehele wereld, met name op het gebied van dier en natuur, maar ook andere bedrijven uit totaal verschillende sectoren kunnen meer dan genoeg inspiratie en beleving opdoen in een unieke omgeving.

Divider Planten En Liaan Avonturia
Papiertjes 2
Jan Huijbersplein Mappa Mundia Dierentuin Den Haag Expo Mini Zoo

Het Jan Huybersplein

Op 11 mei 2019 is het Jan Huybersplein geopend voor publiek, als onderdeel van Mappa Mundia, een wereld waar fantasie en werkelijkheid samen komen. Het plein is omringd door eeuwenoude gebouwen, een treinstation en unieke winkeltjes, zoals Beetles & Butterflies en een Vissen-Tandarts (voor Haaien en Piranha’s). Aan het plein ligt tevens de Patisserie, een Horeca gelegenheid in stijl, waar u drankjes en hapjes kunt bestellen. Op het Jan Huybersplein is plaats voor kleine tot grote groepen, van bijvoorbeeld 15 tot maximaal 50 personen, de ruimte kan volledig afgehuurd worden op afspraak. Dit valt te combineren met andere activiteiten voor bedrijven, zoals een rondleiding, zie hiervoor de bedrijfsuitjes.

Papiertjes 2
Avontuurlijke Eten Den Haag Patat Speciaal Aziatisch Avonturias Kitchen Avonturia Image Balk

Avonturia’s Kitchen

De Kitchen van Avonturia is te vinden op de 1e verdieping en is tijdens de openingstijden van Avonturia geopend voor publiek. Echter kan de Kitchen buiten openingstijden afgehuurd worden voor presentaties, lezingen, vergaderingen of een bedrijfsfeestje!Avonturia’s Kitchen is op een natuurlijke wijze ingericht, van bomen en planten, tot insecten en dieren. De Kitchen biedt ruimte voor maximaal 100 personen, in zitplaatsen. Heeft u een kleine groep of wilt u tijdens de normale openingstijden langskomen? Dan kan een gedeelte afgezet worden op afspraak, uiteraard blijft de Kitchen dan wel toegankelijk voor publiek tijdens de openingstijden.

Papiertjes 2
Pinguinacademy Mappa Mundia Educatief Uitje Kinderen Dierentuin Den Haag Expo Mini Zoo Pinguin

De Haagse Pinguin Academy

De Haagse Pinguin Academy is een klein schoollokaal voorzien van hele ouderwetse schoolbanken. Alles is uniek, zelfs de schoolbanken zijn geen gewone banken, open de klep en je vind er ook unieke objecten. Dit is het laboratorium van “Professor Das”, waar de pinguins de onderzoekers zijn. In deze omgeving bent u omringd met vitrines met unieke items, van opgezette dieren, skeletten, anatomie beelden, fossielen, dieren op sterk water, etc. De ruimte is voorzien van een groot scherm, een tiental schoolbanken en eventueel ruimte voor extra stoelen, geschikt voor kleine groepen tot maximaal 20 personen. Ook hier kunnen wij u voorzien van hapjes en/of drankjes. Een uniekere vergaderruimte kom je niet tegen!

Jan Soldatenara Papegaai Ara Groen Tropische Vijver

Nog niet overtuigd ?

Niet geheel onbelangrijk, er is voldoende GRATIS parkeergelegenheid zowel voor de deur als omgeving.
Avonturia is gevestigd op de Kerketuinenweg 3 in Den Haag, gemakkelijk bereikbaar via de A12 en N211.

Meer informatie over het afhuren van unieke ruimtes? Mail naar reserveringen@avonturia.nl

Divider Liaan 1920x200
Divider 400x300 Left Blad
Click here to go to the top of the website