Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Header Vis 1920x400 in Den Haag

Ontdek de Vissenwereld

Vissenwereld Vissenafdeling Vissen kopen Vis Vissenwereld
Liaan3 Corner Image Center Left Corner Lower Left Goudvis
Foto Peter Verkoop vissen

Ontdek de Vissenwereld

De Vissenwereld is ruim opgezet en heeft een uitgebreid assortiment, van aquariums en benodigdheden tot voeding en tropische vissen! Ook bieden wij een ruim assortiment aan zoetwater vissen en waterplanten. Hiernaast hebben wij een ruim assortiment aan garnalen, L-nummers, betta’s en diverse andere soorten tropische vissen. Ook voor de meest unieke vissoorten kan je bij ons terecht. Zo hebben wij regelmatig roggen, discussen, meervallen en andere bijzondere soorten!

Papiertjes 2

Mooie merken en specialisten

Alle belangrijke merken en artikelen zijn voorradig voor de startende en de vergevorderde liefhebber. Zoals bijvoorbeeld Tetra, JBL, Juwel, Eheim, HS aqua en diverse andere merken. Tegenwoordig is aquascaping een zeer populaire bezigheid, ook hiervoor hebben wij een ruime keuze aan natuurlijke materialen zoals hout, steen en planten. Mocht je hier vragen over willen stellen aan een van onze specialisten of wil je meer kennis op doen over welke vissen wel of niet bij elkaar kunnen? Kom dan vrijblijvend langs en Ontdek, Beleef en Bewonder de Vissenwereld van Avonturia.

Divider 400x300 Left Blad
Corner Image Center Left Vis Top
Foto vissenwereld kopen vissenplanten

Ben je van plan een aquarium te kopen?

Dan is het belangrijk dat je van te voren goed wordt geïnformeerd. Zo zijn er vissoorten die heel klein blijven, maar ook vissen die meer dan een meter groot kunnen worden! Daarnaast verschilt de inrichting en temperatuur per vissoort. Bij Avonturia de Vogelkelder ben je aan het juiste adres. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en beantwoorden graag al jouw vragen en informeren en adviseren je graag over de mogelijkheden.

Foto Kids Gluren aquarium

Waar moet ik op letten als ik een aquarium koop?

Wanneer je van plan bent om een aquarium te kopen is het belangrijk dat je je van te voren een aantal dingen afvraagt.

  • Hoeveel ruimte heb ik voor het aquarium?
  • Hoeveel (en welke) verschillende soorten vissen wil ik in het aquarium houden?
  • Heb ik voldoende tijd om het aquarium te onderhouden?
  • Ben ik voorbereid op de kosten die het houden van een aquarium met zich meebrengt?
Papiertjes 2

Eyecatcher in de woonkamer

Een aquarium is een waar middelpunt in jouw woonkamer. Wanneer je je van te voren goed laat informeren heb je het meeste plezier van jouw nieuwe hobby en kom je niet voor onverwachte problemen te staan. Een aquarium die goed in evenwicht is met een mooie natuurlijke inrichting is een echte blikvanger voor in jouw woonkamer, waar je veel plezier van kan beleven!

Foto Discus

Welk aquarium is geschikt voor mij?

Bij het uitzoeken van een aquarium kan je jezelf van tevoren de volgende vragen stellen:

  • Hoeveel ruimte heb ik voor het aquarium?
  • Wil ik koudwater- of tropische vissen in het aquarium?
  • Wil ik een zout – of een zoetwater aquarium?
  • Hoeveel vissen wil ik ongeveer in het aquarium houden?
  • Wil ik echte planten en een natuurlijke inrichting, of kunstplanten in het aquarium?

Heb je voor jezelf een duidelijk antwoord op deze vragen? Dan is het uitzoeken van een aquarium samen met onze deskundigen heel eenvoudig. Heb je nog vragen? Dan helpen onze medewerkers jou graag verder met het beantwoorden van jouw vragen en het voorzien van informatie en advies.

Foto Aquarium kopen

Wat heb ik nodig wanneer ik een aquarium ga kopen?

Wanneer je besluit met een aquarium te starten heb je verschillende producten nodig. De grootte van het aquarium, inrichting, onderhoud en verzorging hangt heel erg af van het type vis. In vrijwel alle gevallen heb je een aquarium nodig met verlichting, bodembedekking, filter, verwarmingselement, decoratie en echte waterplanten. Avonturia de Vogelkelder biedt een ruime keus aan producten. Voordat je vissen in het aquarium doet, is het advies eerst het aquarium even enkele weken in te laten draaien. Ook dit is weer afhankelijk van het type aquarium en vissoort. Wanneer het aquarium helemaal naar wens ingericht en ingedraaid is komt de leukste stap, vissen uitzoeken!

Divider Liaan 1920x200
Foto Aquarium kopen
Corner Right Waterplanten Vissenwereld Avonturia
Click here to go to the top of the website