Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Mappa Mundia Avonturia Header Still

Mappa Mundia

Mappa Mundia Logo
Dinosaurus Dino Opgraving Archeologie Den Haag Kinderen Kind Activiteit Mappa Mundia

ARCHEOLOGISCHE OPGRAVING

Zodra je door de slagboom bij onze Basecamp heen bent, ben je aangekomen in de wonderen wereld van Mappa Mundia. Dit is de wereld van Zoo, Fun & Expo waar fantasie en werkelijkheid hand in hand gaan. Als een van de eerste onderdelen zal je de archeologische opgravingen tegenkomen. Toen Avonturia gebouwd werd in 2009 in Den Haag, werden hier archeologische ontdekkingen gedaan, waaronder dinosaurus skeletten van een T-Rex en een Triceratops!
Corner Lower Left Haaientanden Mundia Avonturia
Mappa Mundia Dierentuin Den Haag Expo Mini Zoo ontdek

WAT KAN IK VINDEN?

Bij de opgraving kan je bekijken wat de archeologen gevonden hebben. Kinderen kunnen de archeologen helpen bij de archeologische opgraving, in het zand kunnen ze zoeken naar o.a. steentjes en schelpen. Deze items mag je natuurlijk mee naar huis nemen (max. 2 items per kind).
Nadat je geholpen hebt met de archeologische opgraving en je een avontuurlijke vondst op zak hebt, kan je verder gaan met je expeditie. In het archeologen huisje kan je nog extra informatie en gevonden voorwerpen tegenkomen!
Vergeet bij het vervolg van je expeditie niet je plattegrond bij de hand te houden, anders zal je mogelijk verdwalen en leuke, mooie dingen mis lopen in de wondere wereld van Mappa Mundia! Tijdens de opgraving werd er namelijk ook een heel groot en bijzonder grottenstelsel ontdekt…
Dinosaurus Dino Opgraving Archeologie Den Haag Kinderen Kind Activiteit Mappa Mundia
Click here to go to the top of the website