Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Mappa Mundia Avonturia Header Still

Mappa Mundia

Mappa Mundia Logo
Mappa Mundia Expo Mini Zoo Dierentuin Den Haag Grotten

GROTTENSTELSEL

Het grottenstelsel werd tijdens de archeologische opgravingen door Professor Das ontdekt. Ze zijn in januari 2010, tijdens de opening van Avonturia, toegankelijk geworden voor het publiek. Tijdens je ontdekking door dit grottenstelsel kom je terecht in een tunnel stelsel waar je meerdere kanten op kan gaan, dus houd je Mappa Mundia plattegrond bij de hand en raak niet verdwaald tijdens de avonturen van Professor Das!

Corner Center Left Egypte Standbeeld Mappa Mundia Avonturia
Mappa Mundia Expo Mini Zoo Dierentuin Den Haag Grotten prehistorie grotschildering

WAT IS ER TE ZIEN?

Het grottenstelsel van Mappa Mundia kent meerdere gangen en unieke ontdekkingen. Naast mooie Tempels, een mummie uit het Rijk van Farao Choepuloeku en echte dieren, zoals Fennek Vosjes en Stokstaartjes, is er ook een Ammonietenbank, Stapstenengrot en Druipsteengrot te ontdekken! Durf jij over de stapstenen in het grottenstelsel te lopen? Pas wel op dat je niet in het water valt!

Kijk goed om je heen, want waarschijnlijk ben je spontaan langs de bijzondere Avonturenboom gelopen? In deze boom kan je omhoog klimmen en een wel heel bijzonder volkje tegenkomen. Pak nog niet de trap omhoog bij de muurschilderingen, richting de Druipsteengrot want anders mis je het grootste en mooiste gedeelte van de hele expeditie! De expeditie is namelijk verder uitgebreid met een compleet nieuw gedeelte in 2016: Expeditie Bombay, het Jan Huybersplein en het Haagse Rattenriool!

Stapstenen Mappa Mundia Dierentuin Den Haag Expo Mini Zoo
Click here to go to the top of the website