Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Kindefeestje Vieren In Den Haag Kinderfeestje Avonturia

De Grote Mappa Mundia show

Nieuw in Mappa mundia

Avonturia, de grootste dierenspeciaalzaak van Nederland, kondigt met trots de ‘Grote Mappa Mundia Show’ aan. Deze show neemt het publiek mee op een onvergetelijke reis door de wondere wereld van Professor Das en fantasie. De ‘Grote Mappa Mundia Show’ start vanaf 18 juni in de Pinguin academy (onderdeel van Mappa Mundia).

Mappa mundia

Mappa mundia is een betaalde onderdeel van Avonturia en te vinden bij onze Basecamp. Eenmaal binnen begint de zoektocht naar de unieke werelden van Mappa Mundia wat een spannende ontdekkingsreis vol verhalen over fantasieën is. Centraal staat professor Das, een verstrooide en toegewijde ontdekkingsreiziger met een passie voor het verzamelen van Naturalia en exotica vanuit de hele wereld. Tijdens de reis door Mappa Mundia ontdek je ook de dieren die Professor Das bewonderd heeft.

Wanneer?

De eerste show zal te zien op vaderdag, 18 juni 2023, en zal meerdere keren draaien op deze dag. Het is een kort en bondig interactieve show voor jong en oud. Je staat ook oog in oog met verschillende dieren zoals schildpad, ara of misschien wel een reuzeslak. Ook kunnen de dieren fluctueren gedurende de shows. De show is standaard te zien op zondag om 15.00uur. Houd onze socials in de gaten voor meer data’s en tijden of speciale evenementen.

Rangers

Zou je alvast één van onze rangers in actie willen zien kun je op youtube onze ranger Kevin volgen. Hier kan je alvast wat leren over bijvoorbeeld konijnen of zelfs bidsprinkhanen.

Pinguin Academie Mappa Mundia Avonturia

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit

Nieuwsbrief inschrijving

Click here to go to the top of the website