Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Seleniet Bol Edelsteen Kadowereld Edelstenenwinkel

100 Edelstenen; Stones of energy

Stones of energy

Onze Kadowereld heeft een zeer uitgebreid assortiment aan trommelstenen van ons eigen merk Stones of Energy. Begin je net met stenen? Of ben je al een doorgewinterde edelstenen verzamelaar? Wellicht vind je hier de juiste edelsteen tussen wel 100 soorten! Stones of Energy is een letterlijke vertaling van de kracht van stenen. Stones of Energy is dan ook exclusief verkrijgbaar bij Avonturia.

Hoe ontstaan edelstenen?

Trommelstenen ontstaan door machinale bewerking van ruwe edelstenen. Dit zijn edelstenen die niet geslepen, gepolijst of gefacetteerd zijn, deze stenen zijn volledig in hun vorm gelaten. Ruwe edelstenen worden in de natuur gevonden, en dan voornamelijk in de grond of in het water. Door het machinaal ronddraaien van de ruwe edelstenen verdwijnen alle scherpe en ruwe punten en worden de stenen mooi glad van structuur. Door dit proces worden de edelstenen perfect om bij je te kunnen dragen in je broekzak of als sieraad. We hebben enkele soorten op onze shop staan, dit aanbod fluctueert.

De Gouden Driehoek

Op de Kadowereld hebben we dan ook ruim 100 verschillende soorten trommelstenen met elk hun eigen betekenis. De bekendste edelstenen  zijn de Amethist, Bergkristal en Rozenkwarts, samen ook wel de gouden driehoek genoemd. Deze edelstenen zouden elkaar versterken en zo geven zij een optimale positieve energie stroom. Natuurlijk hebben we nog heel veel andere verschillende soorten edelstenen, van Groene maansteen tot Labradoriet en van Opaliet tot Jaspis. Weet jij nog niet precies welke steen er bij jou past? Vraag het dan 1 van onze medewerkers op de Kadowereld, zij weten er van alles over te vertellen!.

Stones Of Energy Logo Min

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit

Nieuwsbrief inschrijving

Click here to go to the top of the website