Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
De Annokkee

De Annokkee

Wat is ‘De Annokkee’

Binnen ‘De Annokkee’ kunnen bezoekers een breed scala aan vogels bewonderen, variërend van kleurrijke tropische vogels tot aan parkieten. Het verblijf is zorgvuldig ontworpen om de natuurlijke habitat van de vogels na te bootsen, met ruime kooien, natuurlijke elementen zoals planten en takken, en geschikte voeding en verzorging.

Ook voor de verkoop

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het verwelkomen van een vogell in hun huis, biedt ‘De Annokkee’ een uitgebreide selectie van vogels te koop aan. De kans is groot dat je jouw perfecte match kunt vinden op onze Vogelwereld. Het ervaren personeel staat klaar om klanten te adviseren en te begeleiden bij het kiezen van de juiste vogel die past bij jullie levensstijl, voorkeuren en ervaring met het houden van vogels.

Bovendien bieden wij ook een scala aan benodigdheden en accessoires voor vogels, zodat nieuwe vogeleigenaren alles hebben wat ze nodig hebben om goed voor je nieuwe huisdier te zorgen en onderhouden.

De Annokkee

De Voordelen van een vogel als huisdier

Een vogel als maatje kan een toevoeging zijn aan je leven om verschillende redenen. Vogels zijn van nature nieuwsgierig en speels, waardoor ze vaak vermakelijk zijn om naar te kijken. Van hun acrobatische capriolen tot hun melodieuze gezang, vogels kunnen je constant bezighouden en vermaken. Ook kunnen ze een gevoel van gezelschap bieden, vooral voor mensen die alleen wonen. Ze zijn vaak sociaal en genieten van interactie met hun menselijk aandacht.

Het zorgen voor een vogel kan ook een leerzame ervaring zijn. Je leert over hun gedrag, dieet, gezondheidsbehoeften en natuurlijke habitat, wat kan leiden tot een groter begrip en waardering voor de natuur. Sommige vogelsoorten kunnen worden getraind om eenvoudige commando’s uit te voeren en zelfs te communiceren met hun eigenaars. Deze interactie kan een diepere band tussen jou en je vogel creëren.

De Annokkee Vogelwereld Avonturia

Onze verblijven

In onze verblijven in De Annokkee streven we ernaar om een thuis te creëren voor onze vogels, waar ze zich veilig, comfortabel en gelukkig voelen. We geloven in het bieden van een omgeving die zo natuurgetrouw mogelijk is, met aandacht voor zowel de fysieke behoeften als het mentale welzijn van onze vogels.

Onze verblijven zijn ontworpen met het oog op de natuurlijke habitat van de verschillende vogelsoorten die we huisvesten. We zorgen voor ruime en goed geventileerde kooien, met voldoende plek voor beweging en vliegactiviteit. Natuurlijke elementen zoals takken, planten en schuilplaatsen worden toegevoegd om de omgeving zo stimulerend mogelijk te maken voor onze gevleugelde bewoners.

Het welzijn van onze vogels staat voorop, daarom wordt hun dieet zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan hun voedingsbehoeften. We voorzien in vers water en een gevarieerd assortiment aan voeding, waaronder zaden, fruit, groenten en supplementen, om ervoor te zorgen dat ze alle voedingsstoffen binnenkrijgen die ze nodig hebben voor een gezond leven.

Alle benodigdheden binnen onze verblijven kun je ook vinden op onze webshop www.avonturiashop.nl. Ook merken zoals Back Zoo Nature, Fiory en ook Montana zijn te vinden op onze shop en in de winkel.

Alles over Vogels

Leer hier alles over verschillende soorten vogels

Vogelwereld Vogelafdeling Vogel Parkiet Papegaai Kopen Vogelwinkel Papegaaienwinkel

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit

Nieuwsbrief inschrijving

Click here to go to the top of the website