Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Zomervakantie Tips Bij Avonturia Nieuw Zomer 2023

Zomer bij Avonturia

Waarom de zomervakantie bij Avonturia

Avonturia is een fantastische plek om je zomervakantie door te brengen! Het is een geweldig natuur- ontdek centrum dat zich bevindt in Den Haag. Hier zijn een paar redenen waarom Avonturia de zomertip is van 2023.

Ontdek onze dieren

Als je dol bent op dieren, zul je Avonturia geweldig vinden! We hebben een enorm scala aan dieren, van schattige konijntjes en prachtige vissen tot majestueuze vogels en exotische reptielen. Je kunt ze van dichtbij bekijken en zelfs voeren in onze binnenvijver, een geweldige plek om meer te leren over verschillende diersoorten. Niet alleen op onze afdelingen vind je alle soorten dieren ook in Mappa Mundia is er genoeg te ontdekken. Denk aan fennekvossen, mangoesten of zelf vleermuizen.

Avontuurlijke activiteiten

Avonturia biedt avontuurlijke activiteiten aan voor jong en oud. Je kunt bijvoorbeeld klimmen en klauteren in Expeditie Bombay, een show bekijken van onze rangers of zelfs goudzoeken in een echte goudvijver. Er is altijd iets leuks en spannends te doen. Wil je al onze activiteiten kijken die je zowel bij ons kunt doen of thuis bekijk ze dan hier.

De grote Mappa Mundia show

Dit is een nieuw element binnen Mappa Mundia en iedere zondag te zien vanaf 17 juli. De tijd is 15.00 en tussen de shows door kun je genieten van onze patissier op het Jan Huybersplein.

Brasserie en shoppen

Naast alle avontuurlijke activiteiten, biedt Avonturia ook geweldige mogelijkheden om te winkelen en te genieten van lekker eten. Er zijn diverse werelden waar je benodigdheden kunt kopen voor je huisdier of zelfs een kadootje of interieur item kunt bemachtigen, ook is er een ‘ all over the world’ kitchen waar je kunt genieten van heerlijke gerechten. Benieuwd wat voor producten je op onze werelden kunt vinden? neem een sneakpeak op onze shop.


Tot Avonturia

Kortom, Avonturia is een geweldige bestemming voor een zomervakantie vol plezier, avontuur en ontdekkingen. Of je nu van dieren houdt, avontuurlijke activiteiten wilt proberen of gewoon wilt genieten van de prachtige omgeving, Avonturia heeft voor elk wat wils. Mis deze fantastische plek niet – het zal een vakantie zijn om nooit te vergeten! Oh lees hier onze vakantie blog!

Acties ⬇️

Vakantie Tips Avonturia Zomervakantie Nieuw 2023

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit

Nieuwsbrief inschrijving

Click here to go to the top of the website