Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Photoroom 20220703 141538

Zomervakantie 2022

Ontdek, beleef en bewonder

Tijdens de zomervakantie kun je van alles beleven bij Avonturia. Om het makkelijk te maken sommen we alles even voor je op.

Activiteiten

Tijdens deze vakantie kun op bezoek bij Professor Das ga je door de Haagse rattenriool en ontdek je onze reuze luiaard. Of wellicht wordt jij de beste goudzoeker die er is, en dit keer bewaar je dit alles in een abelone schelp. Ook tijdens een hapje eten in Avonturia’s kitchen kun je ook nog een activiteit doen namelijk de Kids activiteiten tas. Als je richting de uitgang komt zie je daar een heuse lavabollen hoek. Hier kun jij je eigen lavabol kraken, hoe gaaf!

Speelmeerpaspoort

Kom je uit Zoetermeer en ben je in bezit van een speelmeerpaspoort? Top! dan krijg je bij ons korting op een lavabol kraken. Vergeet dus niet je speelmeerpaspoort en voucher eventueel.

Vakantiepas

Niet alleen de kids uit Zoetermeer krijgen korting maar uiteraard ook alle kinderen uit Den Haag in bezit van een vakantiepas. Ook dit jaar staat Avonturia erin met maar liefst drie activiteiten. Vergeet dus ook niet je vakantiepas anders kunnen we het niet afstempelen.

Webhop

Ook doet dit jaar de webshop mee met onze ‘Zomerdeals’ tientallen acties voor ieder huisdier wat wils. En tijdens deze weken maak je ook nog eens kans op een zomervriendje in je pakket*. Dus ga snel naar avonturiashop.nl.

*bij besteding boven de 50 euro.

Alle avonturen beginnen klein

Omdat we bij Avonturia zoveel nieuw leven hebben is hiervoor een thema bedacht namelijk ‘Alle avonturen beginnen klein’. Kom en ontdek de eiren in onze couveuse, de tenrec egels met hun jong of een schorpioen met we een handvol baby’s op zijn rug.

Tot Avonturia!

Zomervakantie 2022

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit

Nieuwsbrief inschrijving

Click here to go to the top of the website