Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Geordi Puppycursus

Puppycursus in Den Haag

Ontdek de Perfecte Start voor Jouw Pup: Puppycursus in Den Haag

Een puppy in huis halen is een spannende stap vol nieuwe avonturen en uitdagingen. Het is een tijd van schattige momenten, maar ook van veel leren, zowel voor jou als voor je nieuwe harige metgezel.

Een goede puppycursus is daarom essentieel om een sterke basis te leggen voor gehoorzaamheid, sociale interactie en een langdurige band tussen jou en je pup. In Den Haag is er geen betere plek om deze reis te beginnen dan bij de puppycursus van Hondenschool Geordi.

Hondenschool Geordi

Hondenschool Geordi is al jarenlang een vertrouwde naam in Den Haag als het gaat om professionele hondentraining.

Met een team van ervaren instructeurs, die niet alleen gepassioneerd zijn over honden.

Maar ook over het bevorderen van positieve en effectieve trainingsmethoden, ben je bij Hondenschool Geordi in goede handen

Geordi Toos

Een Unieke Benadering

Bij Hondenschool Geordi begrijpen ze dat elke pup uniek is, en daarom hanteren ze een persoonlijke benadering voor elke deelnemer.

Of je nu een levendige Labradoodle hebt of een rustige teckel, de ervaren instructeurs passen de training aan op de behoeften en persoonlijkheid van jouw pup.

Dit betekent dat je niet alleen de basiscommando’s leert, maar ook werkt aan socialisatie, zindelijkheidstraining en het omgaan met alledaagse situaties.

Elke pup is uniek, daarom passen we onze training aan op jouw hond. Wij combineren plezier en educatie, met aandacht voor socialisatie, zindelijkheidstraining en dagelijkse situaties. Geniet samen van het leerproces met positieve versterking en beloningen! – Hondenschool Geordi

Shannon Vip Puppy Ochtend Hondenschool Geordi

Leerzaam en Leuk

Bij Hondenschool Geordi draait de puppycursus om de combinatie van plezier en educatie, waarbij elke hond en eigenaar welkom is.

De lessen worden op maat gemaakt voor elk hond-baas duo, waarbij ze gebruik maken van positieve versterking en beloningen.

Door middel van positieve versterking en beloningen worden gewenst gedrag aangemoedigd.

Zo blijft je pup gemotiveerd en genieten jullie samen van het leerproces.

Praktische Informatie over de Puppycursus

De puppycursus van Hondenschool Geordi bestaat uit een reeks wekelijkse lessen, waarbij elke les ongeveer een uur duurt. De groepen zijn bewust klein gehouden om voldoende individuele aandacht te garanderen, zodat elke deelnemer kan profiteren van de begeleiding van de instructeurs.

Locaties: De puppycursus wordt gegeven op twee locaties: Den Haag of Pijnacker. Je kunt kiezen welke locatie het beste bij jou past.

Theorie/informatieavond: Ze starten de cursus met een theorie- en informatieavond waarbij je zonder je pup aanwezig bent. Tijdens deze avond maken ze je wegwijs in hun trainingsmethoden en delen ze waardevolle informatie over onderwerpen zoals speelgoed, autorijden, lijnen, verzekeringen, en meer.

Wekelijkse lessen van een uur, kleine groepen voor individuele aandacht, keuze uit Den Haag of Pijnacker. Start met een theorieavond, leer essentiële commando’s en geniet van een leerzame en leuke ervaring! – Hondenschool Geordi

Lesinhoud: De lessen zijn gericht op het leggen van een sterke basis voor een goede relatie tussen jou en je pup. Ze zullen op een speelse manier de basisprincipes aanleren, zoals zit, af, voorkomen, blijf, netjes meewandelen, aandachtsoefeningen, betasting door een vreemde, weigeren van voedsel/objecten, en komen in verschillende situaties.

Leerzaam en leuk: Onze puppycursus biedt een leerzame en plezierige ervaring waarin jouw pup leert samen te werken met anderen op een open en speelse manier.

  De Voordelen van een Puppycursus

  Een puppycursus biedt tal van voordelen, zowel voor de pup als voor de eigenaar.

  Het volgen van een puppycursus is de start van een solide basis voor een gelukkige en gezonde relatie tussen eigenaar en hond.

  En het samen volgend van de puppycursus bevordert het welzijn en de ontwikkeling van de pup.

  Cursus Hondenschool Geordi

  Gehoorzaamheid en training: Een puppycursus leert pups essentiële gehoorzaamheidscommando’s en basisvaardigheden, zoals zit, liggen, hier komen en netjes aan de lijn lopen.

  Socialisatie: Pups leren omgaan met andere honden en mensen, wat cruciaal is voor hun sociale ontwikkeling en het voorkomen van angst of agressie op latere leeftijd.

  Band tussen hond en eigenaar: Door samen te trainen, bouwen eigenaren en pups een sterke band op, gebaseerd op vertrouwen en respect.

  Ontdek de voordelen van een puppycursus: essentiële gehoorzaamheid, sociale vaardigheden, een sterke band en het voorkomen van gedragsproblemen. Leer begrijpen hoe honden denken en communiceren.

  Gedragsproblemen voorkomen: Een puppycursus helpt bij het voorkomen van gedragsproblemen zoals blaffen, bijten en onzindelijkheid door het aanleren van gewenst gedrag.

  Inzicht in hondengedrag: Eigenaren leren begrijpen hoe honden denken en communiceren, wat helpt bij het effectief omgaan met gedrag en het oplossen van eventuele problemen.

  Veiligheid: Pups leren omgaan met alledaagse situaties, zoals autorijden en wandelen in drukke gebieden, wat hun veiligheid vergroot.

   Een Optimale Start met onze Puppycursus in Den Haag!

   Wil je de perfecte start voor jouw pup? Schrijf je vandaag nog in voor de puppycursus in Den Haag en geef jouw pup de beste basis voor een gelukkig en gehoorzaam leven!

   Klik hier om je in te schrijven en ontdek hoe leuk en leerzaam de puppycursus bij Hondenschool Geordi kan zijn.

   Hondenflos

   Generic selectors
   Exact matches only
   Search in title
   Search in content
   Post Type Selectors
   post
   page
   vacature
   activiteit

   Nieuwsbrief inschrijving

   Click here to go to the top of the website