Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Amanova Blog Nieuw Honden Voeding

Amanova hondenvoeding

Wat is het?

Als je 100% natuurlijke hondenvoeding zoekt ben je bij Amanova aan het juiste adres. Amanova is ontwikkeld uit passie van een Spaanse familie die al ruim 20 jaar ervaring heeft in de branche, dit deden ze in samenwerking met dierenartsen. Deze voeding bevat voornamelijk vers vlees en vis en geen gedroogd vlees, aangezien dit vaak zijn voedingswaarden verliest in het proces. Amanova is een niet genetisch gemanipuleerde voeding, dit betekend dat het GMO-vrij is.

Soorten

Amanova heeft geruime assortiment voor ieder wat wils. Ook bieden ze nat voeding aan in 100 gram en en 400 gram. Hieronder vind je een uitgebreid schema met links. De volledige assortiment, inclusief balen, is te verkrijgen op onze webshop en hondenwereld.

Voeding (alleen de 2kg varianten)

Voor alle balen bekijk onze assortiment online of in de winkel.

Nat voeding 100 gram

Deze natvoeding 100 gram heb je in adult en puppy variant. Deze variant is makkelijk mee te nemen vanwege de verpakking. Buiten vers vlees zitten er ook groente in verwerkt.

Nat voeding 400 gram

Deze natvoeding 400 gram zijn enkel in Adult variant. Het is een smakelijke graan vrij en hypoallergeen recept voor ieder ras dat 100% natuurlijk is. Buiten vers vlees zitten er ook groente in verwerkt.

Brok soort

Zowel bij de mini, adult als large versie van de brokken is gedacht aan de grote en samenstelling. Waardoor de brokjes makkelijk kapot te kauwen zijn voor ieder rassoort. Verder bevatten de brokjes een hoge verteerbaarheid door de zorgvuldig gekozen ingrediënten. Hierdoor is er maximale opname van voedingsstoffen. Dit is natuurlijk optimaal voor het darmstelsel.

Overtuiging

Nog niet overtuigd? geen probleem, onze collega’s helpen jou en je trouwe viervoeter graag bij het maken van de juiste keuzes. Ook zullen zij je kunnen begeleiden in het eventueel overstappen.

Tot Avonturia!

Amanova Product Photography on Behance

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit

Nieuwsbrief inschrijving

Click here to go to the top of the website