Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Relaxopet

De Relaxopet


De Relaxopet: Een Wereld van Rust en Ontspanning voor Jouw Huisdier

Onze harige vrienden, of het nu gaat om enthousiaste honden of nieuwsgierige katten, kunnen soms net zo gevoelig zijn voor stress en angst als wij. Situaties zoals een bezoek aan de dierenarts, reizen in de auto, of luide vuurwerkknallen kunnen een aanzienlijke impact hebben op hun welzijn. Gelukkig is er een natuurlijke en innovatieve oplossing om hen te helpen ontspannen en stress te verminderen – de RelaxoPet Easy.

Wat is Geluidstherapie?

Geluidstherapie is een holistische benadering van gezondheid en welzijn die geluidsgolven gebruikt om fysieke, mentale en emotionele balans te bevorderen.

Geluidstherapie heeft als doel het zenuwstelsel te beïnvloeden, hersengolfpatronen te wijzigen en ontspanning te bevorderen.

Deze vorm van therapie wordt vaak toegepast in situaties waar huisdieren stress ervaren, zoals tijdens onweersbuien, vuurwerk, reizen of andere stressvolle gebeurtenissen.

Relaxopet Geluidstherapie

Geluidstherapie, met geluidsgolven afgestemd op de behoeften van het dier, bevordert ontspanning en vermindert stress bij huisdieren. Deze holistische benadering is effectief bij angstvermindering, het aanpakken van gedragsproblemen en het verbeteren van het algehele welzijn..

Relaxopet Transparant 1

Hoe werkt de RelaxoPet?

De RelaxoPet werkt door gebruik te maken van geluidstherapie met specifieke geluidsfrequenties die zijn afgestemd op de auditieve en emotionele behoeften van huisdieren.

Hierdoor biedt de RelaxoPet een volledig veilige manier huisdieren te helpen ontspannen en stress te verminderen door gebruik te maken van specifieke geluidsfrequenties.

Het is ontworpen om een rustgevende omgeving te creëren en het algemene welzijn van huisdieren te verbeteren.

RelaxoPet, met specifieke geluidsfrequenties afgestemd op de behoeften van huisdieren, biedt een veilige en doeltreffende manier om ontspanning te bevorderen en stress te verminderen. Het ontwerp is gericht op het creëren van een rustgevende omgeving en het verbeteren van het algehele welzijn van onze geliefde huisdieren

Waar kan je de RelaxoPet voor gebruiken?

De RelaxoPet is veelzijdig inzetbaar en biedt ondersteuning bij veel situaties en uitdagingen waar huisdieren mee te maken kunnen krijgen. Hier zijn enkele veelvoorkomende toepassingen van de RelaxoPet:

 • Dierenartsbezoeken
 • Alleen thuis zijn training
 • Verminderen van blaffen en agressie
 • Omgangsveranderingen
 • Rustige feestdagen
 • Ontspanning tijdens autoritten
 • Beheersen van vuurwerkangst
 • Verminderen van hyperactiviteit
 • Algemene ontspanning voor het welzijn
 • Aanpakken van gedragsproblemen
 • Verbeteren van gezondheid en slaap
 • Voorkomen van destructief gedrag
Relaxopet Weg Angst A3 Kaart Hond
Divider Liaan Flip 1920x200

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit

Nieuwsbrief inschrijving

Click here to go to the top of the website