Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Klok Jh

Zomertijd bij onze shows

Aangepaste tijden

Inmiddels is de zomertijd van start en word het buiten steeds wat warmer!. Heerlijk voor ons mensen maar best zwaar als je als dier ook nog eens twee shows op een dag moet doen!. Om deze reden hebben we de show op zondag tijdelijk naar 1 show gedaan enkel om 15.00u. Deze aanpassing zal de gehele zomer gelden op de vaste zondagen. Heimwee aan onze shows dan zijn er twee afleveringen te bekijken op youtube.

Check de filmpjes van Ranger weet raad nu!
Aflevering 1: BIDSPRINKHAAN
Aflevering 2: KONIJN

Klok Jh

Vakanties

Tijdens de vakanties zullen er ook altijd extra’s shows komen en deze worden gecommuniceerd voornamelijk via onze social media kanalen zoals instagram en facebook of bij de openingstijden. Hierdoor blijf je altijd op de hoogte van de actuele tijden en gebeurtenissen bij Avonturia. Wil je nou helemaal niets meer missen schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief! Hierdoor mis je geen enkel nieuwtje, aanbieding of aankondiging.

VIP

Onze shows worden gegeven in Mappa Mundia bij de pinguinacademy. Leuk om te ontdekken vooral in combinatie met onze Ranger VIP kaart. Met deze kaart kun je goudzoeken, mappa mundia in en een kids menu nemen voor maar 14,95. Mocht je als een ware VIP door Avonturia willen lopen krijg je bij deze kaart ook nog een keykoord en pas. Zorg dat je alles laat afstrepen en geniet van een compleet dagje bij Avonturia.

Kids Menu

Ontdek Avonturia’s Kitchen en maak een reis met je smaakpupillen. We bieden verschillende soorten ‘all over the world’ luxe croquettes aan ook voor een salade of een ouderwets patatje ben je bij ons aan het juiste adres! Benieuwd geworden naar de kaart? Check hem hier.

Voorkant Rangerkaart Vip Nieuw

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit

Nieuwsbrief inschrijving

Click here to go to the top of the website