Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Mappamundia

Ranger VIP kaart

Divider 400x300 Left Blad
Vakantietip Vip Kaart

VIP

Vanaf nu kan je je als een echte Ranger VIP wanen door Avonturia. Voor maar 14,95 per pakket krijg je:

  • Goudzoeken
  • Mappa Mundia
  • Kids menu
  • Avonturia Keykoord

Deze VIP kaart is te verkrijgen bij onze basecamp.

Papiertjes 2
Goudzoeken

Goudzoeken

Goudzoeken is een activiteit waarbij de ranger op zoek gaat naar verborgen schatten, zoals gouden pyrieten en edelstenen, die vaak verstopt zijn in zand onder water. Gewapend met gereedschap voor een echte goudzoeker ga je door het zand op zoek naar glinsterende vondsten. Het is een leuke en educatieve ervaring die de ontdekkingsreiziger in kinderen van alle leeftijden naar boven haalt.

Papiertjes 2
Grottenstelsel Mappa Mundia Dierentuin Den Haag

Mappa Mundia

Mappa Mundia is dé attractie van Avonturia waar bezoekers de kans krijgen om de wereld op een unieke manier te verkennen. Met een eeuwenoude kaart op zak, biedt Mappa Mundia een fascinerende kijk op verschillende culturen, geografieën en habitats over de hele wereld. Rangers kunnen zich onderdompelen in de wereld van Professor Das. Hij neemt je mee op reis door verschillende verhaallijnen. Het is een geweldige gelegenheid voor gezinnen om samen te leren en te ontdekken, terwijl ze genieten van de bijzondere omgeving.

Papiertjes 2 Goudzoeken Corner Image Lower Left
Kikkerbak Kitchen Avonturia

Kids menu

Het kids menu bij Avonturia is een heerlijke traktatie voor jonge fijnproevers. Met een scala aan smakelijke opties, speciaal samengesteld om de smaakpapillen van kinderen te prikkelen, is er voor elk wat wils. Van knapperige kipstukje en tot simpele knaks. Heerlijk afgetopt met frietjes en een avontuurlijke vondst. Een heerlijke afsluiter van de dag!

Mappa Mundia Show Nieuw Den Haag Interactief Uniek Dieren Kinderfeest

Avontuurlijke show

Iedere zondag geniet je van een toffe show! Kom je dus op een zondag krijg je deze er gratis bij je entree in Mappa Mundia.

Divider Liaan Met Muisjes 1920x254
Papiertjes 2
Click here to go to the top of the website