Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Foto Kind Met Slang

Voorjaarsvakantie 2024

Alle tips op een rijtje wat je deze voorjaarsvakantie 2024 allemaal kunt doen bij Avonturia.

Rangertas

Deze tas ken je wellicht al maar hij is vernieuwd! Met een Rangertas opdruk op je activiteitentas, een verf activiteit, de speurtocht en een kleurplaat voor maar 5,95,-. Mocht je hem liever online willen bestellen is dat vanaf nu mogelijk! Er zit dan geen speurtocht in maar een gave 3D avonturia placemat.

Rangertas Avonturia Kitchen

Ranger VIP kaart

Helemaal nieuw is onze Ranger VIP Kaart. Deze kaart is verkrijgbaar bij basecamp en kost 14.95,-. Voor dit bedrag krijgen rangers het volgende: Kids menu, Goudzoeken, Mappa Mundia entree en een vernieuwde Avonturia keykoord om je VIP kaart aan te hangen. Bij iedere activiteit even het bolletje laten inkleuren en vervolg je tocht. Draag hem met trots en wordt een echte Avonturia Ranger!

Rangerkaart Vip Nieuw
Voorkant Rangerkaart Vip Nieuw

Schatzand mix

Ook kun je nu de Goudzoekvijver mee naar huis nemen door onze nieuwe Schatzand mix. Deze potten zijn te vinden op onze webshop en op de Kadowereld. Ze zijn gevuld met circa 1 kg zand met allemaal mooie edelstenen, schelpen en wellicht zelfs een geluksmuntje! Kosten vanaf 7,95,-

Schatzand Mix Pot

De bekende activiteiten

Buiten alle nieuwe en vernieuwde activiteiten kun je uiteraard ook nog altijd onze bekende activiteiten doen zoals: Goudzoeken, Lavabol kraken of op ontdekking door Mappa Mundia. Ook bieden we veel thuisactiviteiten aan die je zowel in de winkel als online kunt kopen.

Mappa Mundia Show

Ook de Mappa Mundia Show gaat extra draaien! Ga samen met een ranger op avontuur door het fascinerende verhaal van Professor Das! En ontdek de fantasie kant van Mappa Mundia.

21 februari 13.30 & 15.00 uur
25 februari13.30 & 15.00 uur
Mappa Mundia Show Nieuw Den Haag Interactief Uniek Dieren Kinderfeest

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit

Nieuwsbrief inschrijving

Click here to go to the top of the website