Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Schatzand Mix Pot

Schatzand Mix

Een Avontuurlijke Schattenjacht in een Pot!

Stel je voor: een mysterieuze pot vol met schat, klaar om ontdekt te worden. Dat is precies wat je kunt verwachten met onze Schatzand mix voor thuis gevuld met unieke items die je ook terug vindt in onze goudzoekvijver.

Schatzand Mix Pot

Wat zit er in de pot?

In de Schatzand mix vind je een schat aan verborgen edelstenen, mineralen en misschien zelfs een zeldzaam Chinees geluksmuntje. Met een inhoud van circa 1 kilogram, kun je even vooruit! En een leuke tip is, maak het nat! Hierdoor beleef je het weer op een andere manier. Ook leuk voor de zomermaanden.

Schatkist opties

Elke Schatzand mix kan ook worden geleverd met een houten schatkist of piraten kist, perfect voor het opslaan van je meest waardevolle vondsten. Met afmetingen van gemiddeld 10 x 6.5 x 7 cm is deze schatkist compact genoeg om overal mee naartoe te nemen, zodat je je schatten altijd veilig kunt bewaren.

Geschikt voor echte Avonturiers

Of je nu een jonge ontdekkingsreiziger bent (3+) of een doorgewinterde avonturier, de Schatzand mix is geschikt voor avonturiers van alle leeftijden. Het is een geweldige manier om quality time door te brengen met je eigen Ranger, om samen te ontdekken zonder je huis te verlaten.

Goudzoeken bij Basecamp

Mocht je in de winkel zijn en dit willen ervaren in het groot? Kom dan goudzoeken in onze goudzoekvijver. Zeven dagen per week geopend en te vinden bij onze Basecamp.

Schatzand Xl Ca 1 Kg

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit

Nieuwsbrief inschrijving

Click here to go to the top of the website