Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Shannon Met Komomars A Sparkling Sparkle

Ontmoet Shannon! Onze hondenexpert

Maak kennis met Shannon, één van de hondenexperts van Avonturia

Komomars A Sparkling Sparkle

Hi, ik ben Shannon, 27 jaar en inmiddels al weer ruim 7 jaar werkzaam op de Hondenwereld van Avonturia. Het was van jongs af aan al een droom om (naast mijn eigen honden) iets met honden te doen. Dus wist ik meteen dat dit een functie was die bij mij past!

In mijn vrije tijd train ik veel met mijn eigen honden; en dan voornamelijk Agility. Ik geef ook les in Agility op een hondenschool en hoop hier later verder in door te kunnen groeien.

Waar komt jouw passie voor honden vandaan?

Ik weet niet beter dan dat ik altijd honden om mij heen heb gehad. Ik ben van jongs af aan opgeroeid met de honden van mijn ouders. Dit waren (en zijn nog steeds) Belgische Herders. Mijn moeder trainde op hoog niveau gehoorzaamheid met onze Groenendaler Bandit. Maar op een bepaald moment heeft zij gekozen om gehoorzaamheid in te wisselen voor de hondensport Agility.

En toen is de passie voor de Agility sport begonnen! Wanneer mijn moeder met onze hond een Agility training of wedstrijd had ging ik vaak mee om te kijken. Vanaf de zijlijn zag ik die kleine, lieve, schattige en vooral pittige hondjes aan het werk in het veld. Hier is toen mijn liefde voor het hondenras de Sheltie ontstaan. Op mijn 12e kocht ik mijn allereerste eigen Sheltie; Sky! En inmiddels heb ik nu 3 Shelties: Sky, Sparkle en Space, waar ik allemaal de sport Agility mee doe of heb gedaan.

Shannon is samen met haar Sheltie Komomar’s a Sparkling Sparkle 1e geworden op de Royal Canin Agility Medium Masters 2022. Hiermee hebben ze samen een ticket bemachtigd voor het EO in Denemarken.

Shannon 1e Geworden Op De Royal Canin Agility Medium Masters 2022 Space

Wat vind je het leukste aan werken met klanten bij Avonturia?

Geen dag is hetzelfde bij Avonturia! Iedere dag andere klanten met elk hun unieke vragen en situatie. Het leukste is wanneer ik een klant heb geholpen en zij een aantal weken later terugkomen om te laten weten dat mijn advies heeft gewerkt. Daar doe je het natuurlijk allemaal voor!

En het aller, aller leukste zijn de schattige puppy’s die je op een dag ziet! Echt er komen de meest leuke, leergierige en grappigste honden voorbij op de Hondenwereld.

Wat is jouw specialiteit?

Ik heb echt een voorliefde voor de Sheltie en weet daarom ook gigantisch veel over dit leuke hondenras. En vanuit mijn passie en ervaring in de Agility hondensport heb ik hier ook veel kennis over.

In de winkel is een van mijn kwaliteiten om klanten op hun gemak te laten voelen. Ik wil een band opbouwen met klanten waardoor jij als klant weet, dat welke vraag je ook hebt, of het nu over voeding of gedrag gaat je bij mij terecht kan.

Ik vind het heel belangrijk dat onze klanten zich thuis voelen in de winkel. En dat ze weten dat ze echt met iedere vraag, van voeding tot gedrag en alles daartussenin bij mij terecht kunnen.

En ik vind het echt heel leuk om klanten te helpen die komen met hun Puppy! Deze beginnende klanten hebben heel veel vragen en ik krijg er veel voldoening van om deze klanten op weg te helpen zodat ze een juiste start kunnen maken met hun pup.

Shannon Met Komomars A Sparkling Sparkle

Wat zijn de uitdagingen waar jij mee te maken krijgt bij Avonturia?

Persoonlijk vind ik mijn uitdaging in het netjes houden van de afdeling; mijn focus ligt dan in het aanpakken en inrichten van de stellingen om de hondenwereld naar een next level te brengen.

Daarnaast zie ik het als een uitdaging om klanten die niet zo tevreden zijn, binnen de mogelijkheden die ik heb, zo te helpen dat ze hierna weer zeer tevreden zijn.

En ik vindt het echt heel leuk om het juist passende tuigje te vinden bij een hond met een moeilijke pasvorm!

Heb jij een fascinerend feitje over honden voor ons?

Wist je dat je door het scheren van (langharige) honden, je eigenlijk hun ‘parasolletje’ weg scheert? Hun vacht is erg belangrijk en speelt een rol in het isoleren.

De vacht van een hond kan je vergelijken met de werking van een thermoskan.”

Vergelijk hun vacht een beetje met een thermoskan: In de zomer houdt de thermoskan je limonade heerlijk koel. In de winter houdt ie je thee of koffie lekker warm. Dit zelfde geldt dus voor de vacht van je langharige (met ondervacht) hond.

Honden In Een Autobench

Wat is een product wat jij aanraadt?

Een autogordel of liever nog: een auto bench! Hoe belangrijk is je hond voor jou? Precies! Het is dus zeer belangrijk dat je je hond veilig vervoert.

Wist je dat het in Duitsland zelfs verplicht is je hond in een gordel, bench of achter een hek in de achterbak te vervoeren?

Avonturia Personal Puppy Shopper: De deskundige hulp voor jou en je pup

Shannon is een van onze puppy experts die voor jou klaarstaat als Personal Puppy Shopper, de deskundige hulp voor jou en je pup! Wil jij graag door onze Puppy Expert Shannon geholpen worden? Neem vandaag nog contact met ons op voor een geweldige pupervaring!

Ik vind het geweldig om klanten te helpen die net beginnen met een puppy! Met al mijn kennis van honden kan ik deze klanten adviseren en informeren, zodat ze hun puppy de best mogelijke start kunnen geven.”

Heb je net een puppy of verwacht je binnenkort je pup? Onze Personal Puppy Shopper Shannon biedt persoonlijke begeleiding en helpt je met de essentiële puppy aankopen. Zij staat klaar om al je vragen te beantwoorden, handige tips te geven en je ontvang je van haar een GRATIS Puppybox t.w.v €54,95 met allemaal leuke goodies voor jouw pup!

Pps Personal Puppy Shopper Den Haag Nieuw
Divider 1200x200 Liaan

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit

Nieuwsbrief inschrijving

Click here to go to the top of the website