Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
5 Tips Verkoelende Hondensnacks Om Van Te Smullen Om Je Hond Koel Te Houden Tijdens De Warme Zomerdagen

5 Verkoelende hondensnacks om van te smullen

Houd je hond cool met verkoelende hondensnacks tijdens de zomer

Ze is er dan eindelijk, de zomer! Met haar tropische temperaturen genieten we allemaal van het stralende zonnetje. Tijdens deze warme dagen is het echter van groot belang om onze honden niet te vergeten. Ook jouw hond kan behoefte hebben aan extra hulp om koel te blijven tijdens de hitte.

Gelukkig zijn er smakelijke en verkoelende hondensnacks. Deze snacks zijn ontworpen om je hond af te koelen terwijl hij geniet van een zomerse lekkernij. Dus maak je klaar om te ontdekken hoe je je hond kunt laten genieten van een zomerse snack. Van fruitige hondenijsjes van Back Zoo Nature, het zelf maken van creatieve ijsjes met behulp van de LickiMat of samen spetterend waterplezier beleven met het koekhapspel in jullie hondenzwembad.

Het gevaar van oververhitting bij honden

Warm weer brengt gevaren met zich mee voor onze honden. Ze lopen het risico op oververhitting, wat ernstige gezondheidsproblemen kan veroorzaken, zoals hitte-uitputting en een zonnesteek.

Honden kunnen namelijk niet zoals wij mensen zweten, en hierdoor hebben honden meer moeite om hun lichaamstemperatuur te reguleren. De hondenrassen met een korte snuit of een dikke vacht kunnen het nog moeilijker hebben, net zoals de jonge pups en senioren.

Let op symptomen zoals overmatig hijgen, kwijlen, zwakte en braken, deze kunnen duiden op oververhitting. Het is essentieel om je bewust te zijn van de gevaren van warm weer. En dat je de symptomen van oververhitting snel kan herkennen zodat je adequaat kan handelen. Leer meer over “Het gevaar van oververhitting bij honden”

Back Zoo Nature Hondenijsjes de verkoelende hondensnack om je hond koel te houden tijdens de warme zomerdagen

Back Zoo Nature hondenijsjes

Met de razend populaire hondenijsjes van Back Zoo Nature maak je in een handomdraai heerlijk verkoelende hondensnacks voor jouw hond.

De Back Zoo Nature Fruit Ice Cups hebben de zoete smaak en aantrekkelijke rode kleur van aardbei. De zachte gelei structuur zorgt voor een unieke snack die gemakkelijk in te vriezen is om een heerlijk hondenijsje te maken.

Maak het jezelf nog gemakkelijker met de kant-en-klare De Back Zoo Nature Fruit Ice Cups Aardbei 15/15 Munchy kit. Deze kit bevat niet alleen de fruitige ijsjes, maar ook munchy sticks om de snack compleet te maken. Geen gedoe, gewoon direct aan de slag!

Verkoelende hondensnacks maken met de Lickimat om je hond koel te houden tijdens de warme zomerdagen

LickiMat om hondenijsjes te maken

Een LickiMat is geweldig snackspeelgoed waarmee je fantastische hondenijsjes kunt maken. Dit speciale likmatje is ideaal om te gebruiken om verkoelende hondensnacks te maken.

Met zijn reliëfpatroon van noppen, ribbels of groeven biedt de LickiMat de perfecte oppervlakte om verschillende soorten voedsel en lekkernijen vast te houden. Denk aan heerlijke hondenpindakaas, natvoer, pasta’s of andere smeerbare lekkernijen.

Met de LickiMat maak je gemakkelijk een lekker hondenijsje waar je hond lang plezier van zal hebben. Het likken op de likmat werkt ontspannend en heeft hierdoor een gezonde invloed op het algehele welzijn van jouw hond.

Verkoelende hondensnacks maken met de kong om je hond een hondenijsje te geven tijdens de warme zomerdagen

Maak een hondenijsje met de Kong

Het populaire Kong Classic hondenspeeltje kan eenvoudig worden omgetoverd tot een heerlijk hondenijsje, de perfect verkoeling voor de warme dagen.

Vul dit veelzijdige hondenspeelgoed met smakelijke pasta’s, natvoer of heerlijke snacks. Plaats het Kong speeltje in de vriezer tot hij volledig bevroren is en zie hoe het verandert in een verkoelend hondenijsje waar je hond van zal genieten.

Een Kong Hondenijsje is de ideale combinatie van verwennerij en mentale stimulatie. Geef je hond de ultieme verkoeling en vermaak tijdens warme dagen met een Kong-hondenijsje!

Tastybone een verkoelende hondensnack voor tijdens de warme zomerdagen

De Tastybone, een ijskoude kauwsnack voor honden

Ontdek de veelzijdigheid van de TastyBone, een uniek nylonbot dat je in de zomer kunt transformeren tot een verkoelende en smakelijke kauwsnack voor je hond.

Plaats de TastyBone eenvoudigweg in de vriezer en zodra hij bevroren is, kan je hem aan je hond geven om lekker op te kluiven en af te koelen.

Bovendien is de TastyBone een verantwoorde keuze, dit unieke nylonbot is vegetarisch, hypoallergeen en calorievrij. Hierdoor is de TastyBone de ideale oplossing voor honden met een speciaal dieet.

De TastyBone is een veilig alternatief om jouw hond tijdens de zomermaanden een ijskoude kauwsnack te geven.

Koekhappen in het hondenzwembad

Met het spel koekhappen voor honden breng je verfrissing en plezier naar een nieuw niveau tijdens de zomerdagen! Gooi overheerlijke hondenkoekjes in het hondenzwembad en laat je hond op een speelse manier op zoek gaan naar zijn hondensnacks.

Het hondenzwembad biedt niet alleen verkoeling tijdens warme dagen, maar zorgt ook voor een leuke en uitdagende activiteit voor je hond. Het spel koekhappen combineert plezier, verfrissing en beloning, waardoor het een geweldige toevoeging is aan de zomerse activiteiten met je hond. Laat je hond genieten van een verfrissende duik en een smakelijke beloning met het spel koekhappen in zijn eigen hondenzwembad.

Koekhappen om hond koel te houden tijdens de warme zomerdagen

Koelproducten om jouw hond de zomer door te helpen

Natuurlijk zijn er naast de heerlijke verkoelende hondensnacks nog meer koelproducten om jouw hond de zomer door te helpen. Van verfrissende koelmatten en koelhalsbanden tot speciale koelvesten en draagbare waterflessen voor onderweg. Met deze handige en effectieve producten zorg je ervoor dat je hond comfortabel en koel blijft, zelfs tijdens de warmste dagen van het jaar.

Divider Liaan Flip 1920x200

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit

Nieuwsbrief inschrijving

Click here to go to the top of the website