Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Skateboard Skater Dog

Honden Bucket List

15 leuke dingen die je kunt doen met je hond

1: Verblijf in een huisdiervriendelijk hotel

Er zijn genoeg plekken waar je viervoeter welkom is om te verblijven. Je zult hotels en blokhutten vinden, evenals huisjes en schattige glampingtenten. Kies er een uit en heb een onvergetelijke uitje met je pup.

2: Leer een nieuw trucje

Afhankelijk van hoelang je hem traint, weet je pup waarschijnlijk al hoe hij moet apporteren en rollen. Dit zijn slechts de meest basic trucjes die je hem kunt leren. Er is ook de leger kruip, de saluut en de handstand die andere hondeneigenaren onder de indruk laten zijn zodra je hond deze onder de knie heeft.

3: Verkleed je hond voor Halloween

Halloween kan een leuke feestdag zijn om samen met je hond van te genieten. Een snelle zoekopdracht naar hondenkostuums op het internet levert een heleboel verschillende opties op, zoals een rendier bereden door de kerstman, postbode, ghostbuster, dinosaurussen, Maleficent en ga zo maar door. En natuurlijk is het een must om een miljoen foto’s te maken van jou en je hond in jullie Halloween-outfits.

4: Wandelen op het strand

Met het mooie weer bijna in het zicht , is er geen excuus om geen leuke dag op het strand te plannen. Er zijn tal van hond vriendelijke stranden die je kunt bezoeken. Lekker samen uitwaaien

5: Vier een hondenfeestje

Je zou de verjaardag van je hond moeten kunnen opzoeken in zijn stamboom. Maar als je hond een reddingshond is of geen exacte geboortedatum heeft, kun je een datum kiezen die voor jou handig is, zodat hij deze activiteit kan afvinken van zijn honden bucket lijst. Oh en voor leuke cakes of versnaperingen kun je terecht op onze hondenwereld of shop.

6: Neem je hond mee naar werk

Hoewel niet alle werkplekken het toestaan, omwille van veiligheids-, hygiëne- en andere redenen, staan tegenwoordig verrassend veel bedrijven toe dat hun werknemers hun hond mee naar het werk nemen. En waarom ook niet? Een harige vriend(in) op kantoor maakt de werkdag zoveel leuker en ontspannender! Je hond zal ook genieten van de extra tijd die hij met jou doorbrengt, en niet te vergeten alle aandacht die hij gedurende de dag van je collega’s zal krijgen die niet van hem/ haar af kunnen blijven.

7: Speel Frisbee

Als je hond al weet hoe hij een stok of een bal moet ophalen, kan het gemakkelijk zijn om een niveau hoger te gaan met een Frisbee. Hoewel het in het begin misschien wat moeilijk is, kan dit wel een leuke band creëren bij jullie. Geduld is een schone zaak.

8: Suppen!

Als je het nog niet hebt opgemerkt, past er toevallig meer dan één persoon op een Sup board. Je kunt dus gemakkelijk ruimte maken voor een hond van kleinere omvang. Eerlijk gezegd kan dit best een ding zijn, want hij/zij moet wel stil kunnen blijven op zo’n sup maar uiteindelijk is het zo leuk om samen over een meer te peddelen. Er zijn zelfs cursussen voor check de link hier.

9: Ga samen winkelen

Winkelen hoeft niet langer een activiteit te zijn waar je dol op bent, maar waar je je harige vriendje voor thuis moet laten! Hoewel bepaalde winkels, zoals supermarkten, nog steeds ontoegankelijk zijn voor honden, komen er steeds meer winkels buiten de dierenwinkels die honden accepteren. Maar het leukste uitje voor jouw en je hond is natuurlijk Avonturia.

10: Samen slapen

Voor je hond kan slapen op het bed een echte traktatie zijn, maar geef hier niet te vaak aan toe, anders wil hij niet meer in zijn eigen hondenmand slapen! Sommige honden zullen zelfs hun eigen bed kapot kauwen zodat ze meer tijd op jouw bed kunnen doorbrengen – een slim trucje. Iedereen weet dat het heerlijk is om je hond naast je te hebben liggen in bed, maar zodra hij begint te snurken, is het misschien tijd om hem uit de slaapkamer te sturen!

11: Ontbijtje delen

Is het de verjaardag van je hond? Of misschien gewoon een regenachtige en sombere ochtend waarop jullie allebei een opkikkertje kunnen gebruiken? Samen ontbijten en knuffelen klinkt als een geweldige manier om jezelf – en je pup – te verwennen!

Als je handig bent in de keuken, probeer dan een ontbijt te maken dat er hetzelfde uitziet voor jullie beiden, maar wel helemaal veilig is voor je harige vriend om te eten. Enkele ideeën voor een hond vriendelijk ontbijt zijn bloemkoolmuffin hapjes, pannenkoeken balletjes of mini-omeletten.

12: Liefde voor iedereen

Het is onmiskenbaar dat spelen met honden therapeutisch kan werken, vooral voor mensen die in verpleeghuizen wonen. Vriendelijke honden kunnen de bewoners aanmoedigen om hun kamer te verlaten. Het is altijd de moeite waard om te zien hoe ouderen plezier hebben met jouw huisdier en het zal voor iedereen zo’n belonende ervaring zijn. Overweeg daarom bijvoorbeeld Liefde op pootjes en wordt vrijwilliger .

13: Gourmet samen

Er zijn verschillende heerlijke recepten voor honden te vinden op internet die gemakkelijk te maken zijn, zoals pindakaaskoekjes, gourmet hondenkoekjes van volkorenmeel en kippenjerky. Of koop het kookboek “Happy Hond kookboek” met genoeg recepten voor je viervoeter.

14: Doggy massage

Het is niet alleen jij die af en toe baat kan hebben bij een bezoek aan de spa; jouw viervoeter kan er ook van profiteren! Veel eigenaren geloven dat een hondenmassage kan helpen bij het versterken van de immuniteit, het verbeteren van de bloedcirculatie, het verminderen van stress en het verbeteren van de spijsvertering bij hun huisdieren. Misschien kun je geen Thaise massage voor hem regelen, maar er zal zeker iets meer zachtaardigs beschikbaar zijn voor jouw trouwe viervoeter. Plan daarom vandaag nog een afspraak met het dichtstbijzijnde dieren massageparadijs om je hond een welverdiende pauze te geven na een zware dag in het park, of leer zelf hoe je je hond kunt masseren.

15: Speel Sok-trekken

Heb je nog een paar oude sokken liggen? Sok-trekken is een leuk spel dat je samen kunt spelen, en je hoeft je pup niet eens te laten winnen! Alles wat je nodig hebt zijn wat sokken die hun beste tijd hebben gehad. Je kunt spelen met één eenvoudige sok, of je kunt je meerdere sokken gebruiken om een zelfgemaakte touw te maken. Wie gaat er winnen?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit

Nieuwsbrief inschrijving

Click here to go to the top of the website