Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Pps Personal Puppy Shopper Den Haag Nieuw

Personal Puppy Shopper

Nieuw!

Personal puppy shopper is een nieuwe manier van shoppen binnen Avonturia. Mocht je in het bezit zijn van een pup of binnenkort een pup verwelkomen en graag 1 op 1 informatie willen inwinnen en hulp bij alle aankopen? dan is onze shopper echt iets voor jou!

Verloop van het uur

Je begint deze experience met een bakje koffie of thee in over Avonturia’s kitchen, je pup is ook welkom uiteraard. Hier kan de shopper jullie een beetje leren kennen en zo de gewenste shop ervaring geven. Hierna komen jullie aan bij de Hondenwereld om stapsgewijs alles langs te gaan en aan te geven waar er eventueel vragen over zijn of waarom er bepaalde keuzes gemaakt worden. Mochten jullie helemaal content zijn en klaar om af te rekenen dan zal de shopper jullie begeleiden naar de kassa om het daar netjes af te sluiten.

Gratis Puppybox (t.w.v. 54,95)

Mocht je na deze ervaring ook nog naar huis willen gaan met een gratis puppybox, vergeet je dan niet in te schrijven op onze klantenpas. Uiteraard zal je toegewezen shopper je hier nog op attenderen. Wil jij hem unboxed zien? check hier

Voor wie?

Voor iedereen! We geven namelijk advies op maat en hebben kennis in huis van vrijwel ieder ras. De shopper wordt dan ook aangepast op de type pup die jullie aanschaffen zo weten we zeker dat de shopper voldoende kennis heeft over jouw ras. Ook is het aanvragen een shopper volledig gratis.

Intresse?

Mocht jij nou denken ‘ dit is wat ik wil!’ dan kan je je nu vrijblijvend opgeven door te mailen naar chantal@avonturia.nl met je de gewenste data’s of tijden en dan gaan wij kijken of er nog plek is. Vol = vol.

Pps Personal Puppy Shopper Den Haag Nieuw 1
Tot Avonturia!

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit

Nieuwsbrief inschrijving

Click here to go to the top of the website