Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Huijbers Avonturia Leven Magazine Den Haag

leven magazine

Wat is het?

Leven Magazine is een blad wat per kwartaal uitkomt in meerdere regio’s zoals Leiden, Utrecht maar ook Den Haag. Het blad focus zich op mooie verhalen van zowel de ondernemend kant van de regio als particulieren. Leven magazine is een ware lifestyle glossy voor iedereen.

Nr. 50!

Dit keer was het een belangrijke uitgave namelijk de 50ste editie van het blad LEVEN! Magazine. In deze editie stonden familiebedrijven centraal en daar kon Avonturia natuurlijk niet in missen. Buiten een mooi verhaal hebben we ook 21 collega’s in het zonnetje gezet. Deze 21 collega’s zul je dan ook 1 voor 1 herkennen binnen ons bedrijf en beschikken over de juiste kennis en ervaring, iets waar we trots op te zijn!

Bekroond familiebedrijf boordevol dromen

Een mooiere titel is het niet want dit is wel wat het is wij zijn nog lang niet klaar met dromen! Nieuwsgierig geworden naar het artikel? kijk snel op bladzijde 35 van dit prachtige magazine.

Geschiedenis

Onze winkel ademt geschiedenis en overal zie je dan ook nog wel een knipoog naar ruim 45 jaar bestaan. Zo is er een heuse vitrine vol herinneringen of zelfs een beschildering van Jan Huybers of vergeet het prachtige bronze beeld. Kortom als je nog niet bekend bent met ons bedrijf en wellicht nieuwsgierig geworden naar het familie gevoel en ons prachtige bedrijf, kom dan langs!

Team Parel Van Avonturia Leven Magazine Avonturia

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit

Nieuwsbrief inschrijving

Click here to go to the top of the website