Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Jimmy Donald Winnaar Avonturia De Vogelkelder

De Haagse parel

Wat is het?

De Haagse parel is een jaarlijkse prijs van de @gemeentedenhaag aan bedrijven en personen die een positieve bijdrage leveren aan de Haagse economie. Wij waren genomineerd voor de categorie ‘Familiebedrijven’

Jury rapport

Het juryrapport was lovend. Een prachtig Haags bedrijf waar menig kind een verjaardagsfeest heeft gevierd en vele neefjes en nichtjes de vogelkelder bezochten. Maar vooral ook een familiebedrijf met een brede invulling aan maatschappelijke betrokkenheid. Dat maakt het zeer bijzonder. Dit waren de woorden van Harry Wientjes namens de Economic Board The Hague en Robert van Asten namens Gemeente Den Haag.

Dankbaar

Deze prijs is een kroon zijn op ons 45 jaar bestaan en een groot compliment aan het team. Dankbaar voor al onze klanten die al generatie op generatie bij ons over de vloer komen. En de herkenning van onze gemeente. Deze prijs dragen we op aan ons geestelijk vader Jan Huijbers, de nieuwe generatie die klaar staat en ons geweldige team die met volle passie verder bouwt aan de Avonturia Groep !

Bekendmaking

De bekendmaking was op 11 maart tijdens The Hague Inspired in World Forum The Hague

Persberichten

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit

Nieuwsbrief inschrijving

Click here to go to the top of the website