Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Speurtocht Den Haag Activiteiten Avonturia Banner

Avonturen bij Avonturia, of bij jou thuis!

Herfstvakantie Avonturen: Ontdek Avontuurlijke Kinderactiviteiten bij Ons in de Winkel of voor bij Jou Thuis!

De herfstvakantie staat voor de deur en bij Avonturia in Den Haag hebben we een overvloed aan avontuurlijke kinderactiviteiten voor het hele gezin. Of je nu onze winkel bezoekt of het avontuur thuis wilt beleven, wij hebben voor ieder wat wils!

In onze winkel nodigen we je uit om deel te nemen aan enkele van onze spannende activiteiten, waaronder Mappa Mundia, goudzoeken en het kraken van je eigen lavabol. Als het weer wat tegenzit en je niet naar ons toe kunt komen, geen zorgen. Wij brengen het avontuur gewoon bij jou thuis met onze verschillende kinderactiviteiten.

Mappa Mundia

Hier begint een betoverende zoektocht door de unieke werelden van Mappa Mundia, een spannende ontdekkingsreis vol fantasieverhalen.

Centraal in deze reis staat Professor Das, een verstrooide en toegewijde ontdekkingsreiziger met een passie voor het verzamelen van Naturalia en exotica van over de hele wereld.

Mappamundia
Goudzoeken

Goudzoeken

Goudzoeken is een populaire activiteit binnen Avonturia, en het is een ervaring die je niet mag missen. Je krijgt 15 minuten de tijd om de mooiste schatten te vinden in een vijver vol zand en water.

Met een goudpan ga je op zoek naar glinsterende vondsten. Na 15 minuten goudzoeken mag je jouw gevonden schatten mee naar huis toe nemen.

Avontuurlijke Kinderactiviteiten bij Jou Thuis!

Als je tijdens de herfstvakantie liever thuisblijft, hebben we de ideale oplossing voor jou met onze avontuurlijke kinderactiviteiten die je thuis kunt doen. Of je nu op zoek bent naar kant-en-klare Goudzoek kits of naar een geweldige ervaring om je eigen lavabol te kraken, wij brengen het avontuur rechtstreeks naar jouw huis.

Breng avontuur en ontdekking bij jou thuis met onze gemakkelijk bestelbare kinderactiviteiten. Maak je herfstvakantie onvergetelijk met plezier in je eigen huis!

Onze avontuurlijke kinderactiviteiten zijn gemakkelijk en snel te bestellen op onze webshop, en worden rechtstreeks bij jou thuis bezorgd. Dit betekent dat je kunt genieten van avontuur en ontdekking, allemaal in de vertrouwde omgeving van je eigen huis. Waar wacht je nog op? Bestel nu een van onze activiteiten voor kinderen en maak jullie herfstvakantie onvergetelijk!

Goudzoek Kit

Goudzoek Kit met Schat-zand

Graaf thuis in 1 kg schatzand en vind glinsterend pyriet, schitterende amethist, heldere bergkristallen, edelstenen en nog veel meer. Elke zak heeft een unieke samenstelling en biedt een fris avontuur bij elke opgraving. Met de houten schatkist kun je je schatten veilig bewaren.

Break Your Own Geodes Kit

Break Your Own Geodes Kit

Kraak thuis je eigen geodes en ontdek de verborgen kristallen. Deze educatieve ervaring stimuleert nieuwsgierige kinderen om meer te leren over geologie terwijl ze plezier beleven.

Goudzoek Kit Schatkist Met Schat Zand

Gemstone Dig Uitgraafkit

Graaf je eigen edelstenen uit in een spannende thuisschatzoektocht. Het bijgevoegde boekje biedt wetenschappelijke feiten en informatie over de edelstenen.

Gebruik De Meegeleverde 3

Dig Your Own Fossils Kit

Ga op avontuur door thuis je eigen fossielen op te graven. Leer over prehistorische wezens en geniet van de spanning van het ontdekken.

Fools Goud Zoeken
Piratenschat
Grow Space Rocks

Conclusie

Met de herfstvakantie in het vooruitzicht is Avonturia in Den Haag de ultieme bestemming voor avontuurlijke kinderactiviteiten. Of je nu onze winkel bezoekt om deel te nemen aan spannende activiteiten zoals Mappa Mundia, goudzoeken of het kraken van je eigen lavabol, of als je liever thuisblijft, bieden wij voor ieder wat wils.

Of je nu onze winkel bezoekt of liever thuisblijft, Avonturia biedt avontuurlijke kinderactiviteiten voor de herfstvakantie. Bestel nu en maak je herfstvakantie onvergetelijk, waar je ook bent!

Als je tijdens de herfstvakantie liever thuisblijft, bieden we de ideale oplossing met onze avontuurlijke kinderactiviteiten die je thuis kunt doen. Of je nu kiest voor kant-en-klare Goudzoek kits, je eigen geodes kraken, edelstenen opgraven, of fossielen ontdekken, wij brengen het avontuur rechtstreeks naar jouw huis.

Bestel eenvoudig via onze webshop en laat de avonturen beginnen, waar je ook bent. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu en maak je herfstvakantie onvergetelijk! Het avontuur wacht op jou, of je nu in de winkel bent of thuis, en belooft plezier en ontdekking voor het hele gezin.

Divider Liaan Flip 1920x200

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit

Nieuwsbrief inschrijving

Click here to go to the top of the website