Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Dwergmangoes Op Een Tak Avonturia Mappa Mundia

Meivakantie 2024

Wat te doen in de meivakantie?

Natuurlijk is er genoeg te doen in de meivakantie 2024 bij Avonturia maar toch willen we even wat acties op een rijtje zetten.

Mappa Mundia

In Mappa Mundia ga je op ontdekking met een wereldkaart waarop fantasie en de werkelijkheid samen komen. Tijdens deze tocht kom je langs de grottenstelsels. Mag je zelf een archeologische opgraving doen en vergeet de avonturenboom, tempels en druipsteengrotten niet. Uiteindelijk kom je aan bij de haven van Bombay en ga je via de boot ‘Princess Emely’ naar het Haagse rattenriool op zoek naar de wondere wereld van Professor Das. Ga jij mee op ontdekking?

Mappamundia

Lavabollen kraken

Voor het kraken van een lavabol is wel wat kracht nodig, dus hoe is het gesteld met jouw spierballen? De kleintjes onder ons worden geholpen met het kraken door een van onze begeleiders. De binnenkant van zo’n lavabol is waanzinnig mooi en bijzonder!
Deze eigen gekraakte lavabol krijg je uiteraard mee naar huis, zodat je deze een mooi plekje kan geven! Voor deze activiteit is reserveren niet nodig, je kunt je melden op de Kadowereld.

  • S kost 7.95
  • M kost 12.95
  • XL kost 24.95
Lavabol Kraken Nieuw Den Haag Avonturia

Goudzoeken

Goudzoeken in de goudzoekvijver kan al vanaf 2,95 per kind, als ouder mag je uiteraard je kind mee helpen. Je krijgt een goudzoekpan en een zakje om je gevonden steentjes in te stoppen, je krijgt 15 minuten goudzoektijd. Niet alleen edelsteentjes en goudstukjes (pyriet) zijn te vinden, maar misschien ook wel een klein geluksmuntje! Wordt jij de gelukkige goudzoeker van een klein geluksmuntje!? Tijdens de vakantie wordt hij extra goed aangevuld.

Activiteiten tas

In de avontuurlijke kids activiteiten tas zit alles wat jij nodig hebt om een mooi dierenbeeldje of schatkistje te verven! met het kleurrijke schilderpallet zou je ook nog eventueel de bijgeleverde kleurplaat kunnen verven. Dit mag je doen in de Kitchen of meenemen naar huis om thuis te doen. En tijdens de Meivakantie 2023 een gratis natuur – ontdek speurtocht door de winkel erbij!

Rangertas Uitgesneden

Ranger VIP kaart

Ontdek onze gloednieuwe Ranger VIP Kaart – een essentiële toevoeging voor avonturiers van alle leeftijden! Voor slechts €14,95 is deze exclusieve kaart verkrijgbaar bij Basecamp. Met de Ranger VIP Kaart genieten Rangers van een scala aan voordelen, waaronder een speciaal Kids menu, goudzoeken en toegang tot Mappa Mundia incl. Avonturia keykoord om je VIP kaart altijd bij de hand te hebben. Bij elke activiteit wordt het bolletje op je kaart ingekleurd, waardoor je jouw avontuurlijke reis kunt volgen en voltooien. Draag de kaart met trots en word een echte Avonturia Ranger!

Vip Kaart Aangepast

Tot Avonturia in de meivakantie 2024!

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit

Nieuwsbrief inschrijving

Click here to go to the top of the website