Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Hondenwereld 1920x400 Freeze Frame

Hondenwereld

Hondenwereld Hondenafdeling Hondenwinkel Hond Honden Dierenwinkel
Hondenbar Mexx Avonturia Hondenwereld Den Haag

Ontdek de Hondenwereld van Avonturia

Welkom bij de Hondenwereld van Avonturia, hier vind je alles wat je nodig hebt voor jouw trouwe viervoeter. Met een oppervlakte van maar liefst 800 m2 aan hondenartikelen weet je zeker dat je slaagt. Je vind op onze Hondenwereld een uniek assortiment, met zorg samengesteld vanuit de hele wereld. Ook op onze webshop kun je een gedeelte van de producten vinden, maar let op dit is slechts een kleine greep uit het assortiment. Op de Hondenwereld van Avonturia vind je namelijk ruim 2x zoveel honden producten dan op onze webshop!

Papiertjes 2 Hanging Dog Divider Left

Met je hond op bezoek

Kom je samen met jouw hond op bezoek? Dan kun je gebruik maken van de hondenwasstraat: Iclean dogwash. Zodat jouw trouwe viervoeter weer lekker fris en fruitig door het leven kan! Daarnaast kan jouw hond genieten van een Hondenbiertje in de Hondenpub, dit is een echte bar voor honden! Ook in Avonturia’s Kitchen is jouw hond welkom, terwijl je hier zelf kunt genieten van een hapje en een drankje.

Dog Wash Hondenwasstraat Avonturia Den Haag

Hondenwasstraat

Heeft jouw hond een wasbeurt nodig na een modderige wandeling? Kom dan naar de hondenwasstraat van Avonturia in Den Haag. Hier kan je jouw hond van top tot teen wassen zonder dat je badkamer er nat en vies van wordt. De hondenwasstraat is voorzien van hondenshampoo, conditioner, een föhn en zelfs anti-vlooienshampoo.
Kortom alles wat je nodig hebt om jouw hond weer te laten stralen.

Corner Lower Right Golden Puppie Hondenwereld Avonturia
Hondenriemen Avonturia Hondenwereld kopen

Ben je van plan om een hond te kopen?

Dan is het belangrijk om eerst voldoende informatie te verzamelen. Bij Avonturia de Vogelkelder ben je aan het juiste adres. Onze medewerkers van de Hondenwereld hebben jarenlange ervaring. Ze adviseren je graag op het gebied van voeding, verzorging en opvoeding. Onze medewerkers runnen onze afdeling met liefde en passie en kunnen uit eigen ervaring spreken wanneer het gaat om de aanschaf van een hond. Zelf verkopen wij geen honden of puppies, hiervoor kun je terecht bij een dierenasiel, opvang of een erkende fokker. Wel kunnen onze medewerkers je helpen bij de keuze van het juiste ras of hond die bij jou past. Ook kunnen ze je alles vertellen wat je over de hond zou moeten weten, zij adviseren je graag.

Wanneer je van plan bent een hond te kopen zijn er veel dingen die je je van te voren mag afvragen. Zo heeft een hond genoeg ruimte nodig en bij voorkeur ook een buitenruimte. Het verzorgen van een hond kost ook veel tijd, zo moeten ze minimaal drie keer per dag uitgelaten worden. Waarvan minimaal een keer een lange wandeling. Daarnaast brengt het nemen van een hond als huisdier ook kosten met zich mee, waar je rekening mee moet houden. Zoals kosten voor de verzorging, voeding en soms ook onvoorziene kosten.

Papiertjes 2

Een hond is onderdeel van het gezin

Een hond blijft voor lange tijd lid van jouw gezin. Houdt hier rekening mee en bedenk dat een hond gemiddeld zo’n 14 jaar oud wordt, afhankelijk van het ras of soort hond. Een dier schaf je niet aan voor een korte periode maar voor de rest van zijn of haar leven. Daarnaast dient een hond natuurlijk meerdere keren per dag uitgelaten te worden, dit moet wel passen in het tijdschema van jouw gezin!

Hondenwereld Avonturia hond voer kopen

Laat je goed informeren

Een hond maakt deel uit van jouw gezin. Het is daarom belangrijk dat je niet voor onverwachte problemen komt te staan. Wanneer je goed voorbereid besluit een hond te kopen, zullen jij en de hond het meeste plezier beleven aan elkaars gezelschap. Kan je de hond wel meerdere keren per dag uitlaten, of is dat in verband met werk niet mogelijk? Ook al regent het keihard, jouw trouwe viervoeter moet toch naar buiten! Wanneer je voldoende tijd en aandacht voor je hond hebt, krijg je natuurlijke ook heel veel liefde en aandacht ervoor terug!

Bij het uitzoeken van de hond is het belangrijk om jezelf van te voren verschillende vragen te stellen:

  • Hoeveel ruimte kan ik de hond bieden?
  • Hoeveel beweging kan ik de hond per dag geven?
  • Ben ik van plan te gaan sporten met de hond?
  • Heb ik (kleine) kinderen?
  • Heb ik ook andere huisdieren in huis?
Hondenwereld Avonturia Hond speeltje speelgoed Herder baasje

Wat heb ik allemaal nodig?

Om jouw hond op de juiste manier te kunnen verzorgen heb je verschillende producten nodig. Avonturia de Vogelkelder biedt je een ruime keus aan artikelen en benodigdheden. De basis benodigdheden zijn voor bijna alle honden hetzelfde: de juiste voeding, een voer- en drinkbak, een lekkere zachte slaapplek en een passende halsband of tuig met riem. Vergeet daarbij niet de poepzakjes en een adrespenning of koker! Ook is het belangrijk dat jouw hond zijn eigen plekje in huis heeft. Een bench kan hiervoor de oplossing bieden. Voor zowel de mentale als fysieke gezondheid van jouw hond zijn verschillende soorten speelgoed ook erg belangrijk.

Papiertjes 2

Checklist

Om het voor jou gemakkelijker te maken, hebben wij de eerste benodigdheden op een rijtje gezet in een handige checklist voor de aanschaf van een hond, welke je kunt uitprinten en meenemen naar de winkel.

Hondenflos Hond Speelgoed Trekspeelgoed Touw
Hondenwereld Avonturia Winkel Hondenvoer 1200x350
Corner Upper Right Koekjes Hondenwereld Avonturia Corner Lower Right Engelse Dog Staand Hondenwereld Avonturia
Divider Liaan 1920x200
Click here to go to the top of the website