Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Hondenbar Hondepub hondenwereld hond hondenbier hondenwinkel hondenafdeling Avonturia Den Haag Geordi

Hondenschool Geordi

Corner Lower Right Pup Hondenwereld Avonturia
Geordi Hondenschool Den Haag Avonturis

Dé Hondenschool van Den Haag en omstreken

Hondenschool Geordi is sinds 2005 een begrip in Den Haag. Dat kan ook niet anders! Met meer dan 20 jaar ervaring is het namelijk dé plek voor hondentraining in de regio.

Of je nu een nieuwe puppy hebt die je de basis wilt leren. Of een volwassen hond die wat extra uitdaging nodig heeft, bij Hondenschool Geordi vind je altijd een passende cursus.

Het ervaren team staat klaar om jullie als team te begeleiden op de weg naar gehoorzaamheid. Van de allereerste puppycursus tot het vormen van een sociale huishond.

Met hun uitgebreide aanbod en gepassioneerde instructeurs blijft Hondenschool Geordi een plek van kennis en ondersteuning voor hondenbezitters in Den Haag en omstreken.

Divider Liaan Flip 1920x200
Papiertjes 2

De Werkwijze van Geordi

Bij Hondenschool Geordi staat alles in het teken van jou en je hond, waarbij aandacht, plezier en begrip centraal staan!

Hun werkwijze is gebaseerd op een individuele benadering van elke hond. Ze geloven dat elke hond uniek is en passen daarom hun trainingsmethode aan op jouw hond, zijn behoeften en persoonlijkheid. Geordi wil dat jij en je hond een sterke band opbouwen. Daarom staat de relatie tussen jou en je hond centraal in hun aanpak.

 • Individuele benadering
 • Sterke band tussen baasje en hond
 • Focus op jou als baasje
 • Baasjes worden gevormd
 • Aandacht, plezier en begrip

Hun focus ligt op het aanleren van methoden aan jou, zodat jij als baasje je hond kunt helpen om een sociale, betrouwbare en goed functionerende metgezel te worden. Ze geloven dat vaak de baasjes degenen zijn die gevormd moeten worden, terwijl de hond vaak al weet wat er van hem wordt verwacht.

Monstera Divider Links
Divider 400x300 Left Blad
Divider Liaan Flip 1920x200
Hondenschool Geordi

Wat kan je verwachten van Hondenschool Geordi?

Bij Hondenschool Geordi kun je een gepersonaliseerde benadering verwachten. Dit onder begeleiding van gemotiveerde en ervaren instructeurs. Waarbij elke les zorgvuldig wordt afgestemd op de unieke behoeften en persoonlijkheid van jouw hond.

 • Individuele aanpak: Persoonlijke training afgestemd op jouw hond.
 • Ervaren instructeurs: Gemotiveerde experts in hondentraining.
 • Continue educatie: Jaarlijkse bijscholing voor up-to-date training.
 • Plezier en begrip: Focus op plezier en een sterke band tussen jou en je hond.
 • Diversiteit in lessen: Unieke bezoeken voor nieuwe ervaringen.

 

Met unieke en diverse lessen, inclusief speciale activiteiten zoals een boerderijles en een VIP-bezoek aan Avonturia de Vogelkelder. Zorgt Geordi ervoor dat je hond nieuwe ervaringen opdoet terwijl jij waardevolle informatie krijgt.

Corner Lower Right Golden Puppie Hondenwereld Avonturia
Geordi

De Toegewijde Experts

Bij Hondenschool Geordi kun je rekenen op instructeurs die stuk voor stuk ervaren en enthousiast zijn.

Ze volgen jaarlijks bijscholing om up-to-date te blijven met alle aspecten van hondentraining. En ze zijn voortdurend op zoek naar nieuwe informatie om hun kennis te verbreden.

Met meer dan 20 jaar ervaring en een goede reputatie in Den Haag en omstreken, ben je bij Geordi in betrouwbare handen.

Bovendien is Geordi aangesloten bij de FHN, wat betekent dat er landelijke examens worden afgenomen van SHH tot GG3, waardoor je kunt vertrouwen op erkende kwaliteit en standaarden.

Hondenflos Hond Speelgoed Trekspeelgoed Touw
Papiertjes 2

Het Cursusaanbod van Hondenschool Geordi

Bij Geordi heb je keuze uit diverse cursussen, workshops en diverse takken van hondensport. Of je nu met je puppy van start wilt met de puppycursus, een volwassen hond met specifieke gedragsproblemen hebt, of op zoek bent naar een leuke activiteit met je viervoeter, bij Hondenschool Geordi vind je wat je zoekt.

Van puppycursussen tot gevorderde gehoorzaamheidstrainingen en zelfs speciale workshops voor kinderen of vuurwerkangst en hondensporten, Geordi biedt een uitgebreid aanbod om jou en je trouwe metgezel te begeleiden op een reis naar een sterke band en gehoorzame vaardigheden.

Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid voor privélessen en coaching, waarbij ze specifiek kunnen ingaan op de behoeften en uitdagingen van jou en je hond.

Met ervaren instructeurs en een gepersonaliseerde benadering van elke hond, kun je erop vertrouwen dat je bij Hondenschool Geordi de juiste training en ondersteuning krijgt die nodig is voor een gelukkige en goed opgevoede hond.

Papiertjes 2
Avonturia Ingang

De Training Locaties

Geordi’s hoofdlocatie, gelegen op het volledig afgesloten parkeerterrein van Avonturia de Vogelkelder in Den Haag aan de Kerketuinenweg. Biedt een centrale en toegankelijke plek voor hondenliefhebbers in de regio. Met gratis parkeren en rolstoeltoegankelijkheid is deze locatie ideaal voor iedereen die op zoek is naar professionele hondentrainingen.

 • Centrale ligging
 • Gratis parkeren
 • Volledig afgesloten terrein
 • Ruime trainingslocatie
 • Rolstoeltoegankelijk

 

Daarnaast heeft Geordi ook een tweede locatie in Pijnacker, waardoor ze cursussen en trainingen kunnen aanbieden op meerdere handige locaties.

Met verschillende trainingslocaties tot hun beschikking zorgt Geordi ervoor dat er altijd een geschikte plek is voor jou en je hond om samen te trainen en te leren.

 

Hondenflos Hond Speelgoed Trekspeelgoed Touw
Papiertjes 2
Geordi Puppycursus

Gehoorzaamheid Cursussen voor Honden

Ontdek het uitgebreide aanbod van gehoorzaamheidscursussen voor jouw hond in Den Haag en omstreken bij Hondenschool Geordi!

 1. Puppycursus: Speciaal ontworpen om de jongste viervoeters te begeleiden bij het leren van essentiële vaardigheden en het leggen van een sterke basis voor gehoorzaamheid.
 2. Elementaire Gehoorzaamheid: (EG) Voor honden die hun basisvaardigheden willen verbeteren en versterken onder begeleiding van ervaren instructeurs.
 3. Sociale huishond (SHH): Deze cursus richt zich op het ontwikkelen van een goed sociaal gedrag en gehoorzaamheid in verschillende situaties, zodat jouw hond zich kan gedragen als een echte sociale huishond.
 4. Gedrag en Gehoorzaamheid cursus (G&G): Van beginner tot niveau 3, onze G&G-cursussen bieden een progressieve training voor honden en eigenaren die hun vaardigheden willen blijven ontwikkelen en verbeteren.

Wil je jouw puppy laten deelnemen aan een puppycursus in Den Haag? Zoek niet verder! Bij Hondenschool Geordi ben je aan het juiste adres voor professionele gehoorzaamheidstrainingen die afgestemd zijn op de behoeften van jouw hond.

Papiertjes 2
Geordi Hondenschool Cursus

Unieke Workshops voor Honden

Wil je deelnemen aan een hondenworkshop in Den Haag? Bij Hondenschool Geordi ben je aan het juiste adres voor leerzame en leuke workshops die zowel jou als je hond ten goede komen!

 1. Kind en hond cursus: Deze unieke cursus is speciaal ontworpen voor kinderen en hun honden om hen te helpen een sterke band op te bouwen en beter met elkaar om te gaan. Met behulp van leuke activiteiten leren kinderen op een interactieve manier hoe ze met hun hond kunnen communiceren en samenwerken.
 2. Hond en zijn neus: Leer meer over de fascinerende wereld van geurwerk en hoe je de neus van je hond optimaal kunt gebruiken.
 3. Help mijn hond trekt: Krijg praktische tips en technieken om het trekken aan de lijn van je hond effectief aan te pakken.
 4. Vuurwerktraining: Is je hond bang voor vuurwerk? Of wil je juist voorkomen dat hij angst ontwikkelt? Dan is de vuurwerktraining iets voor jullie!
 5. Komen is een kunst: Leer je hond om betrouwbaar te komen wanneer je hem roept. Tijdens deze cursus krijg je praktische oefeningen en handvatten om je hond te leren komen, zelfs in afleidende situaties.

Schrijf je vandaag nog in voor een van de honden workshops en ontdek hoe leuk en leerzaam het kan zijn om samen met je hond te trainen!

Papiertjes 2
Hondenschool Geordi Detectie

Hondensport in Den Haag

Zoek je naar activiteiten om samen met je hond te doen? Ontdek de leuke wereld van hondensport in Den Haag met Hondenschool Geordi! Hier beleef je samen plezier en avontuur, terwijl je band met je trouwe viervoeter versterkt wordt.

 • Jacht en Apporteer: Leer de basisbeginselen van het apporteren tijdens de beginnerscursus. Voor gevorderde honden bieden ze een cursus aan die gericht is op het behalen van FHN Apporteersport en JPC diploma’s.
 • Sport en Fun: Biedt een unieke cursus waarin behendigheid, flyball, rally-o en balans en coördinatie worden gecombineerd.
 • Detectie: Is een hondensport waarbij honden leren om specifieke geurbronnen te vinden, zoals steranijs, geld of verdovende middelen. De cursus wordt gegeven volgens de normen van de Nederlandse Detectie Bond.
 • Nosebedience: Combineert de twee onderdelen van Nosework en Obedience. De cursus biedt een vernieuwende en diverse benadering van hondensport, waarbij plezier en prestatie hand in hand gaan.
Hondenflos Hond Speelgoed Trekspeelgoed Touw
Hondenschool Geordi Puppycursus

Puppycursus in Den Haag

Ontdek de ideale start voor je nieuwe pup met de Puppycursus bij Hondenschool Geordi!

Een puppy in huis halen is een spannende tijd, vol met nieuwe ervaringen en uitdagingen. De Puppycursus is speciaal ontworpen om jou en je pup te begeleiden tijdens deze belangrijke periode.

Tijdens de cursus leren jullie samen essentiële vaardigheden en leggen jullie een sterke basis voor gehoorzaamheid en sociale interactie.

De Puppycursus bij Hondenschool Geordi is niet alleen leerzaam, maar ook leuk en gezellig! Je krijgt de kans om andere puppy-eigenaren te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Dit terwijl je pup nieuwe vriendjes maakt en leert omgaan met verschillende situaties en omgevingen.

Als je op zoek bent naar een Puppycursus in Den Haag en omstreken, dan ben je bij Geordi aan het juiste adres! Schrijf je vandaag nog in en geef je pup de beste basis voor een gelukkig en goed opgevoed leven.

Shannon Vip Puppy Ochtend Hondenschool Geordi

Ervaar de exclusieve VIP-ochtend bij Avonturia!

Als onderdeel van onze puppycursus organiseren we een speciale VIP-ochtend bij Avonturia de Vogelkelder.  Tijdens deze VIP-ochtend kun je ook weer rekenen op persoonlijke begeleiding en advies op maat!

De groep wordt begeleid door een van onze ervaren trainers, maar dat is niet alles! Er is ook een expert van de Hondenwereld van Avonturia aanwezig.

Deze hondenexpert heeft handige tips en kennis op het gebied van voeding, hondensnacks, het aanmeten van tuigjes en meer! Zo krijg je waardevol advies over essentiële producten die onmisbaar zijn voor jouw pup.

Hierdoor is de VIP-ochtend bij Avonturia de Vogelkelder een unieke en waardevolle ervaring voor jou en je pup.

Shannon Personal Puppy Shopper

De Personal Puppy Shopper van Avonturia

Avonturia biedt de mogelijkheid om te genieten van een unieke ervaring met de Personal Puppy shopper service.

Met deze service kun je deskundig advies en begeleiding krijgen bij het kiezen van de juiste producten voor jouw nieuwe pup.

 1. Deskundig advies: Met een Personal Puppy Shopper wordt je 1 op 1 geholpen door een van de experts van de hondenwereld die alles weten over hondenproducten.
 2. Persoonlijk Advies: Elk pup is uniek, en onze Personal Puppy Shopper zorgt voor persoonlijk advies dat volledig is afgestemd op jou en je pup.
 3. Volledige begeleiding: Onze shopper zal je helpen bij het kiezen van de beste voeding, speeltjes, tuigjes en meer, allemaal afgestemd op de behoeften en levensfase van jouw pup.

Geef je nieuwe pup de beste start met de Personal Puppy Shopper! Ontvang deskundig advies en persoonlijke begeleiding bij het kiezen van de juiste producten voor jouw pup. Maak vandaag nog een afspraak en geniet van een optimale winkelervaring!

Hondenflos Hond Speelgoed Trekspeelgoed Touw
Papiertjes 2
Hondenschool Geordi Welkom

Iedereen is welkom!

Bij Hondenschool Geordi is iedereen welkom, ongeacht het ras, de grootte of de leeftijd van je hond.

Onze hoofdlocaties bij Avonturia de Vogelkelder in Den Haag en terrein in Pijnacker zijn volledig rolstoelvriendelijk, zodat iedereen gemakkelijk toegang heeft tot onze trainingen.

We geloven in een persoonlijke aanpak, zonder verplichting tot specifieke trainingshulpmiddelen zoals een slipketting of halsband.

We passen onze trainingen aan op de individuele behoeften en doelen van jou en je hond, waardoor iedereen een training op maat krijgt die het beste bij hen past.

Hondenflos Hond Speelgoed Trekspeelgoed Touw
Hond Puppy
Detectie Werk Geordi

Detectie Cursus voor Honden

Op zoek naar een boeiende hondensport die niet alleen de natuurlijke talenten van je viervoeter benut, maar ook een unieke uitdaging biedt?

Ontdek dan de wereld van detectie bij Hondenschool Geordi in Den Haag. De detectie cursus is een spannende reis waarbij je hond wordt getraind om specifieke geurbronnen te vinden, zoals steranijs, geld of verdovende middelen.

Wat maakt de detectie cursus voor honden zo bijzonder?

 • Geordie volgt de de normen en richtlijnen van de Nederlandse Detectie Bond, waardoor je verzekerd bent van professionele training.
 • Ervaren instructeurs die je hond stap voor stap begeleiden tijdens het ontwikkelen van zijn natuurlijke neusvaardigheden.
 • Plezier staat voorop! Elk succesvol verwijzen wordt beloond, waardoor je hond gemotiveerd blijft en graag leert.
 • Iedere hond beschikt over een uitstekend reukvermogen. Hierdoor kan elke hond, ongeacht grootte of ras meedoen aan de detectie cursus.

 

Ben je klaar om met je hond op avontuur te gaan en zijn natuurlijke talenten te ontdekken? Schrijf je dan vandaag nog in voor de detectie cursus bij Hondenschool Geordi in Den Haag!

Hondenschool Geordi

Vuurwerk training voor Honden in Den haag

Bij Hondenschool Geordi bieden ze gespecialiseerde vuurwerktraining aan voor honden die angstig zijn tijdens vuurwerkperiodes.

Deze vuurwerk training is ontworpen om honden te helpen kalmeren en zelfverzekerder te worden in het omgaan met harde geluiden en stressvolle situaties.

 • Praktijkgerichte aanpak: De workshop bestaat uit 6 praktijklessen waarin specifiek wordt gewerkt met vuurwerk en harde geluiden.
 • Kleine groepen en individuele aandacht: Door te werken met kleine groepen en meerdere instructeurs op één groep, wordt optimale aandacht gegarandeerd voor elke deelnemer.
 • Optionele theorieavond: Naast de praktijklessen is er ook de mogelijkheid om een theorieavond bij te wonen, die wordt gegeven in samenwerking met Avonturia de Vogelkelder.

Schrijf je vandaag nog in voor de vuurwerktraining en zorg ervoor dat je hond klaar is voor volgend oud en nieuw.

Geordi Hond En Kind

Hondencursus voor Kinderen

De cursus voor kinderen en honden die zicht richt op het bouwen van een sterke band tussen kinderen en hun trouwe viervoeters.

De ervaren instructeurs zorgen middels plezier en leuke interactie, waarbij kinderen leren hoe honden denken en communiceren, met nadruk op verantwoordelijkheid, veiligheid en respect voor dieren.

 1. Sterke band opbouwen: Deze cursus is gericht op het creëren van een sterke band tussen kinderen en hun honden, wat resulteert in een diepgaande relatie gebaseerd op wederzijds begrip en vertrouwen.
 2. Educatief en interactief: Door middel van plezier en spellen leren kinderen hoe honden denken en communiceren.
 3. Leuke en veilige leeromgeving: Kinderen krijgen de kans om op een leuke en veilige manier te leren omgaan met honden.

Wil je dat je kinderen op een leuke en educatieve manier leren omgaan met honden? Dan is deze hondencursus voor kinderen perfect voor!

Schrijf je vandaag nog in en geef je kinderen en hun harige vrienden de kans om samen te groeien en te leren.

Hondenflos Hond Speelgoed Trekspeelgoed Touw
Papiertjes 2
Mexx Avonturia Hondenwereld Den Haag Bar

De Honden Experts van Avonturia

Of je nu op zoek bent naar hoogwaardige voeding, hypoallergene hondensnacks, orthopedische hondenkussens of speeltjes die de staart van je hond doen kwispelen, bij de Hondenwereld vind je het allemaal! We hebben alles wat je nodig hebt om jouw trouwe viervoeter gelukkig te maken.

Met ons toegewijde team van hondenexperts, altijd paraat om al jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van professioneel advies, ben je verzekerd van een geweldige winkelervaring waar jij en je hond van zullen genieten. Kom langs en ontdek de wereld van Avonturia voor jouw harige vriend!

Hondenflos Hond Speelgoed Trekspeelgoed Touw
Click here to go to the top of the website