Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Hondenbar Hondepub hondenwereld hond hondenbier hondenwinkel hondenafdeling Avonturia Den Haag Geordi

Hondenschool Geordi

Corner Lower Right Pup Hondenwereld Avonturia
Geordi Hondenschool Den Haag Avonturis

Ontdek de Hondenschool

Hondenschool Geordi is sinds 2005 een begrip in Den Haag. Dé hondenschool waarbij er puur naar de hond wordt gekeken en voor elke hond een eigen methode ontwikkeld wordt. Bij hondenschool Geordi kan je terecht voor puppycursussen maar ook voor cursussen voor pubers en oudere honden. Tevens zijn zij aangesloten bij de FHN waardoor er landelijke examens afgenomen worden van SHH tot GG3. Ook hebben zij een puppyspeeltuin. Daarnaast hebben zij de unieke sport X-DOG in huis. De sport waarbij zij 3 sporten in 1 cursus hebben gedaan ofwel Flyball, Agility en Hoopers in een. Doordat alle toestellen aan te passen zijn is deze cursus voor iedereen en alle honden toegankelijk ongeacht de leeftijd, beperking etc.

Papiertjes 2

Diverse lessen

Ook bieden ze privelessen/gedragstherapie aan. Hierbij gaan ze 1 op 1 met jou en jouw hond aan de slag.
Geordi biedt ook diverse workshops zoals Kind en Hond kunnen de was doen (hierbij leren ze de kinderen de tips en trucs in omgang met honden en gaan zij met hun eigen hond aan de slag), vuurwerkworkshops, help mijn hond trekt, neuzels, hersenspinsels etc. etc..

Wat kan je van Geordi verwachten? Gemotiveerde, geschoolde instructeurs met jaren ervaring die van 2 individuen 1 combinatie maken. Waarbij we kijken naar de hond. Geen les is hetzelfde en tijdens Geordi’s lessen maakt jouw hond kennis met vreemde zaken, tijdens de boerderijles maken de honden kennis maken met dagelijkse dieren en breng je een bezoek aan de Avonturia waarbij je als echte VIP word ontvangen en je allerlei informatie krijgt omtrent voeding, speelgoed, attributen etc.

Hondenflos Hond Speelgoed Trekspeelgoed Touw
Click here to go to the top of the website