Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Weglopen Puppybox

Personal Puppy Shopper

Liaan3 Corner Image Center Left Corner Lower Right Pup Hondenwereld Avonturia
Shannon Close

Ontdek het gemak

Het hebben van een puppyshopper bij Avonturia kan de ervaring van het verwelkomen van een nieuwe puppy in je leven aanzienlijk vereenvoudigen en verrijken. Het stelt je in staat om te profiteren van de expertise en het brede scala aan producten en diensten die wij te bieden hebben. Vergeet niet om eventuele vragen te stellen en om advies in te winnen bij jou personal shopper om ervoor te zorgen dat jij en je puppy een fantastische start samen maken.

Papiertjes 2 Corner Image Center Right Branch Leaves

Gratis puppypakket

Mocht je na deze geweldige ervaring met je nieuwe puppy graag een gratis Avonturia puppypakket mee naar huis willen nemen, zorg er dan voor dat je jezelf registreert voor onze klantenpas. Uiteraard zal onze shopper je hieraan herinneren. En wil je een glimp opvangen van wat er in de puppypakket zitten? Bekijk het hier! *inhoud kan fluctueren*

Kitchen Lijst

Wat kan ik verwachten

Je start deze bijzondere ervaring met een heerlijk kopje koffie of thee in Avonturia’s Kitchen, waar je pup natuurlijk ook van harte welkom is. Hier krijgt onze shopper de kans om jullie een beetje beter te leren kennen, zodat de winkelervaring op maat kan worden gemaakt. Dit is het moment waarop we de wensen en behoeften van jou en je pup bespreken.

Na dit gaan jullie samen naar de Hondenwereld, waar onze shopper jullie stap voor stap door alle producten en opties zal leiden. Hier is ruimte voor vragen en uitleg over waarom bepaalde keuzes relevant zijn voor jou en je puppy. We willen ervoor zorgen dat je volledig geïnformeerd bent en met het vertrouwen in je keuzes naar huis gaat.

Als jullie helemaal tevreden zijn en klaar zijn om af te rekenen, zal onze shopper jullie begeleiden naar de kassa om de aankoop netjes af te ronden. Op deze manier zorgen we ervoor dat je een zorgeloze en plezierige winkelervaring hebt en met alles wat je nodig hebt voor je nieuwe pup naar huis gaat.

Papiertjes 2 Corner Image Center Right Branch Leaves

Aanmelden?

Je kunt je eenvoudig aanmelden voor onze Personal Puppy Shopper service door een e-mail te sturen naar marjolijn@avonturia.nl. Samen zullen we in overleg de beste data plannen om jou en je puppy te verwelkomen. Ook zonder puppy bent je uiteraard van harte welkom.

Click here to go to the top of the website