Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Hondenwasstraat Dogwash Den Haag Hond Wassen

Hondenwasstraat

Corner Lower Right Pup Hondenwereld Avonturia
Dog Wash Hondenwasstraat Avonturia Den Haag

Hond wassen

Is jouw trouwe viervoeter toe aan een grote wasbeurt? Kom dan snel naar onze hypermoderne hondenwasstraat in Den Haag. Met een bezoek aan onze wasstraat wordt jouw hond super schoon zonder je badkamer nat te spetteren of vies te maken.

De Dogwash is speciaal ontwikkeld voor honden van alle formaten. Van de grootste Deense dog tot een kleine Chihuahua, de hondenwasstraat is geschikt voor iedere hond. Er wordt in de wasstraat gebruik gemaakt van hoogwaardige hondenshampoos. Wij raden je aan om je hond niet vaker dan eens per twee weken te wassen.

De dogwash is gemakkelijk zelf te bedienen en via het scherm en audio instructies worden instructies gegeven. Onze hondenwasstraat bevindt zich tussen de vogel- en kattenwereld, naast de toiletten.

 

Papiertjes 2 Divider Left Laying Dog Avonturia Hondenwereld

Hoe werkt het?

Je kan de dogwash gemakkelijk zelf bedienen via het touchscreen. Kies tussen 8 verschillende wasprogramma’s met als opties: shampoo, water, conditioner, anti-vlooien shampoo, droger laag, droger hoog, douchebak reinigen. Via het scherm en de audio worden er instructies gegeven door een ster naar keuze, zoals bijvoorbeeld: Freek Vonk, David Attenborough of Gandalf. Door middel van het deurtje in de dogwash kan jouw hond er zelf instappen. Bevestig hem/haar voor de zekerheid aan de ketting, dan kan het wassen beginnen.

De hondenwasstraat is 7 dagen per week geopend tijdens de openingstijden van Avonturia. Betalen kan door middel van Avonturia munten (verkrijgbaar bij de informatiebalie) of contant geld bij de machine zelf. Reserveren is niet nodig, je kan gewoon langskomen!

Woezel En Pip Dogwash Hondenwasstraat Avonturia Den Haag (4)

Woezel en Pip Dogwash

De hondenwasstraat is al sinds 2011 te vinden in de grootste dierenspeciaalzaak van de BeNeLux, Avonturia de Vogelkelder. Op 11 mei 2011 werd de oude hondenwasstraat “Woezel en Pip” feestelijk geopend in Den Haag. Babette van Veen heeft de hondenwasstraat geopend samen met DJ, de Briard van Guusje Nederhorst van de hond waarop het karakter Woezel is geïnspireerd. Dit was de eerste Woezel en Pip Dogwash ter wereld.

In 2019 is de Woezel en Pip Dogwash vervangen voor een modernere variant, de iClean DogWash Futura.

Soap Bubbles G26ebbfa11 1920
Click here to go to the top of the website