Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Avonturenboom Zoopies Kijken

Herfstvakantie 2022

Nieuw

Vanaf 25 oktober hebben we een nieuwe speurtocht door de winkel. Ga langs alle werelden om zo alles te leren over dieren. Ben je klaar? super! je kan het digitaal thuis of in onze Avonturia’s Kitchen nakijken. Tijden de herfstvakantie 2022 is deze speurtocht maar liefst 1,-

Abalone schelp met goudzoeken

Met of zonder vakantiepas het blijft een fantastische activiteit om te doen voor jong en oud. Een kwartier lang zoeken in het water tussen de visjes om vervolgens je gevonden schat te bewaren in een abalone schelp. Tijdens de herfstvakantie kost deze activiteit 7,95 (normaal 12.95)

Lavabollen kraken

Lavabollen kraken blijft toch wel een favoriet. Zoek zelf je lavabol uit en kraak hem vervolgens met een collega of alleen. Alles wat je kraakt mag je houden. Dit is een unieke kans om alles te leren en ervaren zoals ze dit doen in bijvoorbeeld Mexico. Benieuwd welke soorten we hebben? klik hier.

Kids Activiteiten tas

In de avontuurlijke Kids Activiteiten Tas zit alles wat jij nodig hebt om een mooi dierenbeeldje of schatkistje te verven in onze Avonturia’s Kitchen. Inclusief een kleurrijke schilderpallet die je mee mag nemen naar huis. Nog niet klaar met kleuren? Dan zit er in de Kids Activiteiten Tas ook nog een leuke spelletjes- en kleurplaat.

Mappa Mundia

Ontdek, beleef en bewonder de wereld van Professor Das en de Zoopies. Ga langs Bombay of de Haagse rattenriool om vervolgens te eindigen bij onze Argus varanen. Heb je de hele tocht doorstaan dan kun je in de Kitchen even bij komen en aan tafel schuiven bij een slang of onze gifkikkers bak.

Header Foto Avonturia Vijver Mei (2)

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit

Nieuwsbrief inschrijving

Click here to go to the top of the website