Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Header Foto Avonturia Vijver

Bedrijfsuitje of feestje?

Ara 2
Divider Boomkikker Avonturia
Content Image Jan Huijbersplein Mappa Mundia Avonturia

Bedrijfsfeestje

Zoekt je een locatie voor een bedrijfsfeestje in Den Haag? Avonturia is de locatie voor bedrijfsuitje, bedrijfsfeestjes en vergaderruimte in Den Haag! Voor bedrijfsfeestjes hebben wij 2 unieke locaties welke af te huren zijn, het Jan Huybersplein en Avonturia’s kitchen. Deze bieden ruimte tot wel 100 personen! Beide locaties zijn op hun eigen unieke manier ingericht en kunnen zowel ingericht worden met zit en/of staanplaatsen.

Divider Planten En Liaan Avonturia
Papiertjes 2
Image Balk Professor Das Mappa Mundia Avonturia

Het Jan Huybersplein


Het Jan Huybersplein biedt ruimte voor bedrijfsfeestjes tot maximaal 50 personen. Een uniek, eeuwenoud plein gelegen in Den Haag, je bent omringd door een en al sfeer, winkeltjes, fantasie, dieren en inspiratie. Er is ruim twee jaar lang intensief tot in de kleinste details aan dit plein gewerkt voordat het officieel en feestelijk geopend werd door Wethouder Richard de Mos op 10 mei 2019. Het Jan Huybersplein is voorzien van een Patisserie, een Horeca gelegenheid in stijl. Oftewel hier vier je een echt uniek bedrijfsfeestje in Den Haag!

Papiertjes 2
Avonturia's Kitchen Eten In Den Haag Avontuurlijk Eten Avonturia

Avonturia’s Kitchen

Op de 1e verdieping bevindt zich “Avonturia’s Kitchen”, deze locatie kan afgehuurd worden voor bedrijfsfeestjes. Ook deze ruimte is uniek ingericht met natuurlijke elementen, dieren en planten. De ruimte biedt plaats voor maximaal 100 personen en je kan gewoon gratis parkeren voor de deur! De ruimte kan naar wens ingericht worden met zitplaatsen, staand, of een combinatie. Uiteraard biedt onze Kitchen een diversiteit aan hapjes en drankjes.

Krokodil Jeep Tropische Vijver Grootste Dierenwinkel Nederland Den Haag

Bedrijfsuitje

Voor het meest unieke en avontuurlijke bedrijfsuitje in Den Haag kunt je terecht bij Avonturia de Vogelkelder. Voor bedrijven bieden wij diverse activiteiten, van rondleidingen, de Avonturia Tour (achter de schermen), tot het verhuren van speciale ruimtes en unieke omgevingen. Bezoek de dierentuin Mappa Mundia waar fantasie en werkelijkheid samen komen en laat je inspireren door de unieke omgeving vol met dieren, natuur en avontuur. Avonturia wordt bezocht door bedrijven vanuit de gehele wereld, in overleg met het team zijn er diverse opties mogelijk en bespreekbaar om een uniek bedrijfsuitje aansluitend bij jouw bedrijf te organiseren. Een bedrijfsuitje met belevenis, avontuur, op een plek waar veel inspiratie en kennis opgedaan kan worden.

Papiertjes 2
Jan Soldatenara Papegaai Ara Groen Tropische Vijver

Onze missie:

Wij inspireren natuur- en dierenliefhebbers in een unieke, avontuurlijke omgeving waar jong en oud zich direct thuis voelt.

Pinguin Academie Mappa Mundia Avonturia

Vergaderruimte nodig?

Voor de meest unieke vergaderruimtes van Den Haag en het afhuren van ruimtes kan je terecht bij Avonturia de Vogelkelder. In een unieke, natuurlijke en avontuurlijke omgeving kan je vergaderen met de mensen van jouw bedrijf en zo extra inspiratie opdoen. Avonturia biedt de mogelijkheid tot meerdere vergaderruimtes voor kleine tot grote groepen mensen uit het bedrijfsleven. Door de unieke natuurlijke inrichting en belevenis in combinatie met dieren en planten breng je het bedrijf dichter bij de natuur voor inspiratie en educatie.

 

Divider Liaan 1920x200
Divider 400x300 Left Blad
Click here to go to the top of the website