Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Winactie Pro Plan Purina Nieuw Hond Kat

Win een jaar lang gratis voeding

Purina Pro Plan

Purina pro plan is een merk dat voeding aanbiedt voor zowel honden als katten. Voor iedere fase in je hond of kat zijn/haar leven is er wel een passende brok. Vooral door de voedingsdeskundige die hebben meegeholpen bij het maken van de beste voeding voor je hond of kat, hierdoor zal hij/zij dan ook niets te kort komen. Kortom een top voeding!

Winactie

Win een jaar lang gratis voeding! Avonturia heeft in samenwerking met Pro Plan geregeld dat we maar liefst 4 keer (2x hond 2x kat) een jaar lang gratis voeding mogen weggeven. Je maakt al kans vanaf 1,5 kg kattenvoeding en 3 kg hondenvoeding. Enige wat je moet doen is de bon goed bewaren en in te leveren bij de kassa. Mocht je al een klantenpas hebben hoef je enkel een email adres toe te voegen anderzijds kun je het beste direct een klantenpas laten aanmaken!

Bekendmaking

De actie is geldig vanaf maandag 9 mei t/m 31 mei 2022. Op 31 mei zullen wij 4 winnaars trekken en deze contacteren. Mocht je dus niet gebeld of gemaild zijn kunt je er vanuit gaan dat je helaas voor deze keer niet de winnaar bent. Oh! je mag onbeperkt mee doen.

Heel veel succes!!

Winactie Hond Purina Pro Plan Actie Avonturia
Winactie Nieuw Blog Purina Avonturia Pro Plan Kat
win een jaar lang gratis voeding

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit

Nieuwsbrief inschrijving

Click here to go to the top of the website