Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Speurtocht Acitivteiten Avonturia Pagina Image

Voorjaarsvakantie 2022

Wat valt er te doen tijdens de voorjaarsvakantie?

Natuurlijk is er genoeg te doen in de voorjaarsvakantie bij Avonturia maar toch willen we alles overzichtelijk maken voor jullie.

Mappa mundia

In Mappa Mundia ga je op ontdekking met een wereldkaart waarop fantasie en de werkelijkheid samen komen. Tijdens deze tocht kom je langs de grottenstelsels. Mag je zelf een archeologische opgraving doen en vergeet de avonturenboom, tempels en druipsteengrotten niet. Uiteindelijk kom je aan bij de haven van Bombay en ga je via de boot ‘Princess Emely’ naar het Haagse rattenriool op zoek naar de wondere wereld van Professor Das. Ga jij mee op ontdekking?

Deze unieke tocht kost 6.95 per persoon en is gratis t/m twee jaar.

Activiteiten tas

In de avontuurlijke kids activiteiten tas zit alles wat jij nodig hebt om een mooi dierenbeeldje of schatkistje te verven! Ook de tas zelf kan beschilderd worden met het kleurrijke schilderpallet. Dit mag je doen in de Kitchen of meenemen naar huis om thuis te doen.

Vakantiepas 2022

Mocht je een vakantiepas hebben vergeet deze dan niet te laten zien in onze Kitchen voor een lekker bekertje limo erbij.

Kids Activiteiten Tas Acitivteiten Avonturia Pagina Image

Lavabollen kraken

Voor het kraken van een lavabol is wel wat kracht nodig, dus hoe is het gesteld met jouw spierballen? De kleintjes onder ons worden geholpen met het kraken door een van onze begeleiders. De binnenkant van zo’n lavabol is waanzinnig mooi en bijzonder!
Deze eigen gekraakte lavabol krijg je uiteraard mee naar huis, zodat je deze een mooi plekje kan geven! Voor deze activiteit is reserveren niet nodig, je kunt je melden op de Kadowereld.

Deze bijzondere activiteit kost 6.95 per lavabol.

Goudzoeken

Goudzoeken in de goudzoekvijver kan al vanaf 2,95 per kind, als ouder mag je uiteraard je kind mee helpen. Je krijgt een goudzoekpan en een zakje om je gevonden steentjes in te stoppen, je krijgt 15 minuten goudzoektijd. Niet alleen edelsteentjes en goudstukjes (pyriet) zijn te vinden, maar misschien ook wel een klein geluksmuntje! Wordt jij de gelukkige goudzoeker van een klein geluksmuntje!?

Ook is er eventueel de mogelijkheid om goud te zoeken in combinatie met een schatkistje, dit kost 5,95 per kind.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit

Nieuwsbrief inschrijving

Click here to go to the top of the website