Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Logo Puppy En Kitten Weekend

Puppy en Kitten weekend 2024

Noteer: 23 & 24 maart 2024

Puppy en kitten weekend 2024 gaat een weekend worden om nooit te vergeten! Een boordevol programma wat je niet mag missen. Hieronder check een uitgebreid programma en de acties.

Zaterdag 23 maart

– 12.00 – 15.00 Ballonartist 

– KEF piekar: Drukwerk terwijl je wacht, foto’s zo vanaf je mobiel gedrukt op item naar keuze

– Prins Cat Experience : Fokkers van over heel het land komen met 5 a 6 ras katten staan 

– Voeding advies van o.a. Prins 

– Acties op beide afdelingen op o.a. voeding/tuigen/kussens&manden/Krabpalen

– Gratis chip check bij onze Dierenkliniek

– Hondenopvang Dewi – Deborah van Wissen 

Zondag 24 maart

– 12.00 – 15.00 Ballonartist 

– KEF piekar: Drukwerk terwijl je wacht, foto’s zo vanaf je mobiel gedrukt op item naar keuze

– Prins Cat Experience : Fokkers van over heel het land komen met 5 a 6 ras katten staan. 

– Voeding advies van o.a. Prins 

– Acties op beide afdelingen op o.a. voeding/tuigen/kussens&manden/Krabpalen

– Gratis chip check bij onze Dierenkliniek

– Hondenopvang DeWi – Deborah van Wissen 

– Fotograaf: Pretty Paws

– Hondenschool Geordi

– Lezingen van Anneleen Bru

Lezing: Anneleen Bru

Anneleen Bru van Felinova zal zondag 24 maart bij ons twee lezingen geven! Sinds 2008 zet Anneleen zich dagelijks in voor gelukkige katten. Dit doet ze door kattenliefhebbers en katten professionals te helpen het gedrag van de kat beter te begrijpen. Daarom schreef Anneleen ondertussen 7 boeken om eigenaars te helpen hun kat beter te begrijpen en gelukkig katten gedrag in de verf te zetten.

Deze boeken zullen ook te koop zijn tijdens dit event en het is mogelijk na afloop van de lezingen je boek te laten signeren.

Lezing:

13.00-14.00: 10 stappen voor een gelukkige kat (Basis katten gedrag)

15.00-16.00: Verrijking voor katten

Gratis inloop via onze kattenwereld naar de Jan huybersplein. Zorg dat je optijd bent want vol=vol

Anneleen Bru
Anneleen Bru

Fotograaf : Pretty Paws

Puppy en kitten weekend is niet kompleet zonder fotograaf en om die reden hebben we de getalenteerde Pretty Paws uitgenodigd.

Lieke van den Oord – Met mijn tien jaar ervaring als hondenfotograaf heb ik het voorrecht gehad om ontzettend veel leuke en vrolijke honden vast te leggen, waar ik mezelf enorm gelukkig mee prijs. Ik zie het als een uitdaging om elk uniek karakter écht op de foto te krijgen, en tot op heden kan ik met veel plezier zeggen dat dit altijd gelukt is.

Zij is zondag 24 maart aanwezig van 12.00 tot 16.30 in onze bekende Tureluur. Kosten voor 1 foto dienen direct afgerekend te worden bij Pretty Paws.

Fotograaf Pretty Paws

Gratis Chipcheck

Ook dit gehele weekend kunnen je terecht bij onze Dierenkliniek voor een gratis chipcheck mocht deze niet goed staan kun je dit direct laten aanpassen (tegen betaling)

Post Dierenklinkie

KEF piekar

Klaar terwijl je wacht! Je hebt keuzes uit verschillende artikelen zoals mokken, tassen, sleutelhangers en zelfs kussenhoezen. Kies simpel je favoriete afbeelding op je telefoon, stuur deze door en tadaaa je artikel wordt gedrukt en dus klaar terwijl je wacht. De betaling vind direct plaatst bij KEF piekar. Voor welk artikel ga jij ? (aanbod kan afwijken van de afbeelding)

Kef

Hondenopvang DeWi

‘ Ik vind dat iedere hond, de mogelijkheid moet hebben om lekker los te kunnen spelen, en hond te kunnen zijn. Hierdoor heeft de hond veel minder frustratie, en ongewenst gedrag, en zullen er ook veel minder “probleemgevallen” zijn’. Deze partij heeft het allemaal verstand van specifieke gedragstrainingen, een opvang en het belangrijkste is aandacht voor jouw trouwe viervoeter. Deborah van Wissen is zelf te vinden op onze hondenwereld . Alvast een kijkje nemen op haar site? check hem dan nu -> https://www.hondenopvangdewi.nl

Dewi Hondenopvang

Prins Cat Experience

Prins petfood heeft de handen in 1 gesloten met Felikat, beter bekend als de oudste kattenvereniging van Nederland. Zij zullen tev vinden zijn op onze Kattenwereld en deze wereld domineren met allemaal ras katten. Kom een kijkje nemen en laat je informeren. Tevens is Prins petfood ook te vinden met voedingsadvies op onze hondenwereld.

Prins Cat Experience

Ballonartist

Voor onze kleinste (en grote) fans hebben we een heuse ballonartiest die jouw een ballonen vriendje maakt waar je bij staat! Kies jij voor een hond of kat ? of toch liever een slang.. ze kan het allemaal! Clown Pinkolet tovert zich het weekend om tot een echte ranger clown.

Ballonartiest Pinkolet

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit

Nieuwsbrief inschrijving

Click here to go to the top of the website