Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Vogelwereld Packobird Nieuw Avonturia Op Reis

Pak-o-Bird

Waarom?

Als vogelliefhebber wil je altijd het beste voor je vogel(s). Of je nu onderweg bent naar het park, op reis gaat of gewoon een wandeling maakt, het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je vogel veilig en comfortabel met je meereist. Dit is waar de Pak-o-Bird om de hoek komt kijken – een innovatieve tas speciaal ontworpen voor je vogel(s).

Compact

De Pak-o-Bird is een compacte en draagbare tas die speciaal is ontworpen voor het vervoeren van vogel(s). Met zijn lichte gewicht en handige handvat kun je gemakkelijk je vogel meenemen waar je ook naartoe gaat. Ook is deze makkelijk opvouwbaar en op te bergen. Moet je nu een korte trip naar de dierenarts of een langere reis naar een andere locatie, de Pak-o-Bird is de ideale oplossing.

Bied de beste veiligheid

De veiligheid en het comfort van je vogel staan voorop bij de Pak-o-Bird. De tas is voorzien van een stevige en duurzame constructie om ervoor te zorgen dat je vogel veilig blijft tijdens het transport. Het interieur van de tas is bekleed met zachte en ademende materialen die het comfort van je vogel maximaliseren. Ook is het gaas gemaakt van RVS en dus sloopveilig en niet giftig.

Frisse neus

Vogel(s) hebben voldoende frisse lucht nodig tijdens het reizen. De Pak-o-Bird is uitgerust met strategisch geplaatste ventilatieopeningen om ervoor te zorgen dat je vogel voldoende zuurstof krijgt. Bovendien bieden deze openingen ook de mogelijkheid om je vogel in de gaten te houden en interactie met hem te hebben, terwijl hij toch veilig in de tas blijft.

Zoveel meer dan een tas!

Naast de basisfuncties biedt de Pak-o-Bird ook handige extra’s om het reizen met je vogel nog gemakkelijker te maken. Denk bijvoorbeeld aan een uitneembare voerbak die het voeren onderweg vereenvoudigt, opbergvakken voor het meenemen van benodigdheden zoals speelgoed en snacks, en zelfs een waterbestendige hoes (tegen meerprijs)  om je vogel te beschermen tegen onverwachte weersomstandigheden.

Vogelwereld Packobird Nieuw Avonturia Op Reis

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit

Nieuwsbrief inschrijving

Click here to go to the top of the website