Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Motherpuppers Samen

Motherpuppers Studio

Puppy & kitten maand

25 & 26 maart 2023 is het Puppy & Kitten maand en niemand minder dan Kimberly van Motherpuppers studio kom dit weekend shooten in onze tureluur. Je bent welkom op zaterdag vanaf 09.30u en zondag vanaf 12.30u om een foto te laten maken door Motherpuppers Studio.

Meet Kimberly

Bekijk hoe het allemaal begon voor haar op www.motherpuppers.nl :

Het shooten en het nabewerken geeft mij zoveel plezier. Ik ben best perfectionistisch wat soms tegen kan werken, maar in dit vakgebied is het zéker een voordeel. Ik ben pas klaar als ik denk dat het goed is. En om dan de resultaten te zien.. I LOVE MY JOB!

Kosten

Altijd al een unieke foto willen hebben in hoogwaardige kwaliteit voor een leuke prijs? De kosten per shoot zijn 25 euro voor de eerste foto, erna is er een gereduceerde prijs voor meerdere foto’s. De shoot wordt gehouden in de tureluur wat mogelijk afgesloten kan worden voor angstige honden of honden die wat sneller zijn afgeleid. Kimberly heeft al meerdere honden voor haar lens gehad en ruime ervaring met het fotograferen van jouw hond of pup.

Linda.nl

Door verschillende kanalen zijn haar foto’s al opgepikt zoals bijvoorbeeld bij het online platform van de Linda. Haar hele artikel bekijken kun je hier. Ook stond zij in de finale van de Dog photography awards met haar foto van hond Joy.

Bekijk haar pupfolio hier

Pup Motherpuppers Den Haag Event

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit

Nieuwsbrief inschrijving

Click here to go to the top of the website