Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Cute Siberian Husky Puppy Kissing Cute Kitten On White Backgrou

Puppy & Kitten maand

Wanneer?

Vanaf 10 maart 2023 starten we met onze Puppy & Kitten maand. Deze maand staat in het teken van, je raad het al, puppy’s en kittens. Er zijn kortingen, speciale acties en een heuse Avonturia Puppy en Kitten box.

Knaller

Omdat we altijd met een knaller willen afsluiten doen we dat dit keer met een evenement namelijk het Puppy & Kitten weekend. 25 en 26 maart 2023 ben je van harte welkom in de winkel. Tijdens dit weekend kan je vacht advies vragen, een foto laten maken voor je hond of kat, demo’s zien van verschillende merken en natuurlijk deskundig advies vragen aan onze collega’s. Gedurende de maand zullen we jullie op de hoogte houden op de site en op onze socials van wat er allemaal gaat gebeuren.

Puppy & Kitten Box

De gehele maand is onze eigen puppy of kitten box in de aanbieding. Deze box hebben we zorgvuldig uitgezocht en bij elkaar gesprokkeld voor jouw pup of kitten of misschien wel van iemand anders. De box is een topper om weg te geven of lekker zelf te kopen. Hier zitten de basis dingen in die je nodig hebt voor je pup of kitten en ook nog een een hele hoop kortingsbonnen. Kortom een musthave!

Verhuisdieren.nl

Tijdens deze maand geven wij ook extra aandacht aan de dieren die een nieuw liefdevolle thuis zoeken. Verhuisdieren.nl biedt dit aan! Zij zorgen voor de perfecte match tussen dier en mens. Tijdens de gehele maand maart zul je dan ook iedere dag een kanjer op onze socials zien die zo’n huisje zoekt. Hou het in de gaten en wie weet!

Mocht je nou al een harige vriend(in) hebben en toch onder indruk zijn van het werk wat zij doen steun ze dan via deze link.

Puppy En Kitten Maand Avonturia Den Haag Nieuw

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit

Nieuwsbrief inschrijving

Click here to go to the top of the website