Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Seleniet Kado Moederdag Nieuw Webshop Kopen Dne Haag Avonturia

Moederdag

14 mei 2023

14 mei 2023 is het weer zover moederdag. Moederdag is meer dan alleen voor de ‘moeders’ het is ook voor alle oma’s die soms de rol innemen of voor de vader die ook de moeder rol vervult. Of misschien heb je wel twee top moeders! Het is belangrijk dat wij niemand vergeten op deze bijzondere dag! Laat de gene die speciaal is voor jou weten dat jij aan hen denkt en geef een teken van liefde.

Edelstenen

Liefde in de vorm van een steen die ze altijd bij hen kunnen dragen of iedere ochtend kunnen zien op het nachtkastje. Hoe mooi is het als jij een klein gebaar maakt met zo’n grote betekenis. Voor deze speciale dag hebben wij onze collectie weer goed aangevuld zodat er voor iedere die de moeder rol vervuld wat bij zit. Koop een edelsteen op basis van zijn/haar horoscoop, verlangens of wens. Ook is er een prachtig nieuw merk verkrijgbaar in de vorm van sieraden, lees hier alles over a Beautiful Story.

Kadowereld

Kadowereld en Avonturia zijn gek op weggeef acties en al helemaal als het is voor iemand die je lief is. Daarom zullen wij 4 mei een mooie actie online gooien op onze socials.

Schelp Moederdag 2022 Kado Nieuw Avonturia Kado

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit

Nieuwsbrief inschrijving

Click here to go to the top of the website