Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit
Seleniet Kado Moederdag Nieuw Webshop Kopen Dne Haag Avonturia

Moederdag

8 mei 2022

8 mei 2022 is het weer zover moederdag. Moederdag is meer dan alleen voor de ‘moeders’ het is ook voor alle oma’s die soms de rol innemen of voor de vader die ook de moeder rol vervult. Of misschien heb je wel twee top moeders! Het is belangrijk dat wij niemand vergeten op deze bijzondere dag! Laat de gene die speciaal is voor jou weten dat jij aan hen denkt en geef een teken van liefde.

Seleniet

Liefde in de vorm van een steen die ze altijd bij hen kunnen dragen of iedere ochtend kunnen zien op het nachtkastje. Hoe mooi is het als jij een klein gebaar maakt met zo’n grote betekenis. Voor deze speciale dag hebben wij twee soorten varianten gemaakt met een seleniet hart. Namelijk met een abelone schelp of met een reuze schelp. Voor ieder wat wils en t/m 8 mei in de aanbieding voor 14.95.

Kadowereld

Vanaf nu (29-4) zijn ze te verkrijgen op onze kadowereld en binnenkort ook op onze website avonturiashop.nl. Mocht je nou mis grijpen zouden we de abelone schelp variant nog te plekken voor je kunnen maken. Toch liever een andere edelsteen of kado dan kun je ook altijd terecht op onze prachtige kadowereld met artikelen voor iedereen.

Schelp Moederdag 2022 Kado Nieuw Avonturia Kado
Schelp Abelone Kado Moederdag 2022 Nieuiw

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
vacature
activiteit

Nieuwsbrief inschrijving

Click here to go to the top of the website